Πρόσκληση συμμετοχής των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμό στην περιοχή της Καβάλας στις δράσεις του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ/INTEGRATING THE GREEK – BULGARIAN TOURISM PRODUCT – IG-PTP»

16 Ιουλίου, 2012

Το έργο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ/INTEGRATING THE GREEK – BULGARIAN TOURISM PRODUCT – IG-PTP» εγκρίθηκε από το πρόγραμμα ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2007-2013» και υλοποιείται από το ΤΕΙ Καβάλας (επικεφαλής εταίρος) και από το Δήμο Θάσου, το Δήμο Μπάνσκο και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καβάλας – Δημωφέλεια (εταίροι). Στο πλαίσιο του εν λόγω έργου, λοιπόν, σας αποστέλλουμε συνημμένο, σχετικό έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις δράσεις που προβλέπεται να υλοποιηθούν και οι οποίες αφορούν:

  • στη διεξαγωγή μιας έρευνας για τη διερεύνηση των αναγκών των Βούλγαρων τουριστών (έως Δεκέμβριο 2012),
  • σε μια σειρά σεμιναρίων εκπαίδευσης εργοδοτών και προσωπικού των επιχειρήσεων που θα εμπλακούν στο έργο  (Μάρτιος – Απρίλιος – Μάιος 2013),
  • και στη δημιουργία ενός ψηφιακού οδηγού της ευρύτερης περιοχής, ο οποίος θα παρέχει πληροφορίες για τα σημεία ενδιαφέροντος και τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στις δράσεις του έργου  (έως Σεπτέμβριο 2013).

Ως εκ τούτου, κρίνουμε σκόπιμο και ωφέλιμο να εντάξουμε στις παραπάνω δράσεις όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμό ή επηρεάζονται από αυτόν, στην περιοχή της Καβάλας, ώστε μέσω του έργου να επιτευχθεί η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και συνεπακόλουθα η αύξηση της τουριστικής κίνησης. Το θεματικό περιεχόμενο των δράσεων που αφορούν σε σεμινάρια και workshops, τα οποία έχουν ήδη σχεδιαστεί και προγραμματιστεί, πρόκειται να εξειδικευτεί και να οριστικοποιηθεί μετά τη σχετική εκδήλωση ενδιαφέροντος από τις τοπικές επιχειρήσεις.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η υποβολή των εντύπων εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να έχουν αποσταλεί έως τις 20.07.2012, με τους εξής τρόπους:

  • είτε ταχυδρομικά, στη διεύθυνση «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας – Δημωφέλεια, Ομονοίας 117, Τ.Κ. 654 03, Καβάλα, Υπόψη κας Υψηλάντη Βασιλικής»
  • είτε μέσω τηλεομοιότυπου, στο 2510/831378, Υπόψη κας Υψηλάντη Βασιλικής
  • είτε ηλεκτρονικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση develop@kavalagreece.gr, έχοντας σαρώσει το υπογεγραμμένο έντυπο, ή ελλείψει σαρωτή, μπορούν να αποσταλούν ανυπόγραφα μέσω της επίσημης ηλεκτρονικής διεύθυνσης της επιχείρησης/φορέα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Βασιλική Υψηλάντη ή την κ.  Στέλλα Χαραλαμπίδου, υπαλλήλους της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «Δημωφέλεια», στην ηλεκτρονική διεύθυνση develop@kavalagreece.gr και στο τηλέφωνο 2510/831388, με εσωτερικό 2, ή με τον Δρ Δημητριάδη Ευστάθιο, επίκουρο καθηγητή Εφαρμοσμένης Στατιστικής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Καβάλας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση edimit@teikav.edu.gr και στο τηλέφωνο 2510/462304.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Δημωφέλεια

Σχοινάκης Στυλιανός

Συνημμένο αρχείο: Έντυπο-Φόρμα-Εκδήλωσης-Ενδιαφέροντος_Expression-of-Interest-Form-IG-BTP

eXTReMe Tracker