Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών


Το Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών αποτελεί μια δομή της «Δημωφέλεια» η οποία λειτουργεί από το 2003 και καλύπτει τις ανάγκες της τουριστικής πληροφόρησης για το Δήμο Καβάλας και την ευρύτερη περιοχή. Το κτίριο στο οποίο στεγάζεται βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, στην πλατεία Ελευθερίας (Βενιζέλου και Ίωνος Δραγούμη γωνία), εξυπηρετώντας τους επισκέπτες της περιοχής αλλά και τους κατοίκους της πόλης.

Η Καβάλα προσφέρει στους επισκέπτες μια πληθώρα επιλογών για επίσκεψη σε αξιοθέατα, επαφή με τη φύση, διαμονή, ψυχαγωγία, φαγητό και ψώνια. Το Κέντρο Πληροφόρησης, λοιπόν, προσφέρει στους επισκέπτες σαφείς οδηγίες για τον προγραμματισμό της επίσκεψης και διαμονής τους. Έτσι, αν σχεδιάζετε επαγγελματικό ταξίδι, διακοπές αναψυχής, εναλλακτικές δραστηριότητες, ολιγοήμερη οικογενειακή εκδρομή, ταξίδι του μέλιτος, μπάνιο στις ακτές της πόλης ή βραδινή διασκέδαση, αυτό είναι το μέρος για να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό σας.

Μερικές από τις αρμοδιότητες του Κέντρου είναι να:

  • παρέχει πληροφορίες (στην ελληνική, την αγγλική και τη γερμανική γλώσσα) για τα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής, ήτοι αξιοθέατα, μνημεία, ακτές, μουσεία καθώς και πληροφορίες σχετικές με διαμονή, σίτιση, προτεινόμενες περιηγητικές διαδρομές κ.α
  • προσφέρει δωρεάν έντυπη πληροφόρηση, όπως για παράδειγμα χάρτη του κέντρου της πόλης
  • διαθέτει αναμνηστικά και έντυπα προς πώληση (παρατίθεται σχετικός κατάλογος παρακάτω)
  • πραγματοποιεί κρατήσεις δωματίων
  • λειτουργεί «e-corner» και θυρίδα πώλησης εισιτηρίων πολιτιστικών εκδηλώσεων
  • απαντάει σε ηλεκτρονική και γραπτή αλληλογραφία (e-mail, fax και ταχυδρομικές επιστολές), παρέχοντας τις αιτούμενες πληροφορίες

Το Κέντρο  Πληροφόρησης Επισκεπτών είναι ανοιχτό έξι (6) ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα έως Σάββατο) και οι ώρες λειτουργίας του κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι 08:00 – 21:00 και κατά τους χειμερινούς 08:00 – 20:30.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2510 231011 ή να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά αποστέλλοντας mail στο touristinfo@kavalagreece.gr.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη επίσκεψη!

προϊόντα

eXTReMe Tracker