Ξενοδοχεία – Καταλύματα


Η περιοχή της Καβάλας διαθέτει πολλά και ποικίλα τουριστικά καταλύματα όλων των κατηγοριών. Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει να διαμείνει σε ξενοδοχείο, σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο ή διαμέρισμα, να έχει θέα στη θάλασσα ή στο βουνό, να διαμείνει σε πολυτελή δωμάτιο ή σε μπάνγκαλοους, να βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης και την αγορά ή να απολαύσει την ηρεμία της θάλασσας, του βουνού, του χωριού ή της συνοικίας της Παλιάς Πόλης.

Επιλέγοντας τον υπερσύνδεσμο Κατάλογος καταλυμάτων μπορείτε να κατεβάσετε σε αρχείο Word (.doc) ενημερωμένο πίνακα με στοιχεία για όλα τα εγκεκριμένα καταλύματα στην Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή.

Ο υπερσύνδεσμος Σύνδεσμος Ξενοδόχων Ν. Καβάλας (πλην Θάσου) σας παραπέμπει στον επίσημο ιστοχώρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Νομού Καβάλας που παρέχει στοιχεία για τις επιχείρησεις – μέλη του που βρίσκονται κυρίως στην πόλη, αλλά και στην υπόλοιπη Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, αλλά και γενικές πληροφορίες για την περιοχή της Καβάλας.

Στη συνέχεια, επιλέγοντας τον υπερσύνδεσμο Ένωση Ξενοδόχων Θάσου σας παραπέμπει στον ομώνυμο επίσημο διαδικτυακό τόπο της Ένωσης, όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα καταλύματα του νησιού της Θάσου και για την περιοχή εν γένει.

Τέλος, πατώντας στον υπερσύνδεσμο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, μεταφέρεστε στη σελίδα του ομώνυμου φορέα και η οποία περιέχει στοιχεία για όλα τα καταλύματα που είναι μέλη της.

 

eXTReMe Tracker