Φεστιβάλ Wood Water Wild – Παλιά Καβάλα


Το φεστιβάλ διεξάγεται από το 2009 το πρώτο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού (ή το τελευταίο της άνοιξης) και διαρκεί 3 ημέρες. Ο χώρος πραγματοποίησης των εκδηλώσεων ήταν το περιβαλλοντικό μονοπάτι Παλιάς Καβάλας, Οικισμός Παλιάς Καβάλας. Απευθύνεται σε φυσιολατρικό αλλά και όλων των τάξεων και ηλικιών κοινό ενώ η συμμετοχή είναι μεγάλη περισσότεροι από 6000 επισκέπτες.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η προσέλκυση των ανθρώπων στη φύση μέσω των δραστηριοτήτων που μπορεί να αναπτύξει κανείς μέσα σ’ αυτή, καθώς και η καλλιέργεια ενός εναλλακτικού τρόπου ζωής στη βάση της αρμονικής και δημιουργικής συνύπαρξης με το φυσικό περιβάλλον διαποτισμένου με την κουλτούρα της συνεργατικότητας, της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Οι οργανωτικοί φορείς αλλά και οι πηγές χρηματοδότησης του φεστιβάλ είναι ο Δήμος Καβάλας – Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλα “Δημωφέλεια”, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας – Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλίππων  και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιάς Καβάλας.

Υπεύθυνος επικοινωνίας : Προμούσας Γιάννης , 6945 523061, info@paliakavala.gr

eXTReMe Tracker