Δημωφέλεια


Από το 2003 η Δημοτική Επιχείρηση δραστηριοποιείται στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της κοινωνικής πρόνοιας (έως και το 2011) και συμβάλλει μέσω των δραστηριοτήτων της στην τοπική και κοινωνική ανάπτυξη, υλοποιώντας και υποστηρίζοντας σχετικές δράσεις.

Η επιχείρηση, αφουγκραζόμενη τις τάσεις της εποχής και εντοπίζοντας την αυξημένη δυναμική του διαδικτύου, λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια το δικό της επίσημο διαδικτυακό τόπο (www.kavalagreece.gr) και προσπαθεί μέσα από αυτόν να ικανοποιήσει τις ανάγκες του διαδικτυακού κοινού και συγχρόνως να ισχυροποιήσει την έξωθεν εικόνα της.

Η ενημέρωση και η επικαιροποίηση του ιστοχώρου πραγματοποιείται από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος με την υποστήριξη των φοιτητών του ΤΕΙ Καβάλας, που πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση στην εν λόγω Διεύθυνση, καθώς και των απασχολούμενων του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.

Στην οριζόντια μπάρα του ιστότοπου, στην κατηγορία «Δημωφέλεια» μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις αρμοδιότητες και τις δραστηριότητες της κάθε Διεύθυνσης, βάσει του ισχύοντος κανονισμού υπηρεσιών της επιχείρησης. Στη συνέχεια της μπάρας, ο επισκέπτης μπορεί να βρει πληροφορίες για την κάθε Διεύθυνση ξεχωριστά. Η κάθε κατηγορία περιέχει συγκεκριμένες πληροφορίες για τις τακτικές και τις έκτακτες δράσεις που αναλαμβάνει η κάθε Διεύθυνση στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.

Στον κεντρικό κορμό της αρχικής σελίδας, ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί, μέσω των άρθρων που αναρτώνται καθημερινώς, για τοπικά και περιφερειακά θέματα, για εκδηλώσεις αλλά και για ημερίδες που αφορούν στην πόλη της Καβάλας και την ευρύτερη περιοχή.

Στο δεξιό και στο κάτω τμήμα του ιστοχώρου υπάρχουν υπερσύνδεσμοι φωτογραφιών μέσω των οποίων  ο επισκέπτης δύναται να έχει απευθείας πρόσβαση σε κάποιες ενότητες πληροφόρησης οι οποίες έχουν επιλεχθεί ως δημοφιλέστερες, καθώς και να παραπεμφθεί σε ιστοχώρους άλλων φορέων με τους οποίους συνεργάζεται η επιχείρηση.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να υποβάλλετε κάποιο άρθρο προς δημοσίευση, μπορείτε να αποστείλετε σχετικό αίτημα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου develop@kavalagreece.gr, της Διεύθυνσης Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος. Τα στοιχεία επικοινωνίας των υπολοίπων Διευθύνσεων μπορείτε να τα βρείτε στη σχετική ενότητα στην οριζόντια μπάρα (http://www.kavalagreece.gr/?page_id=90).

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε παρατήρηση, επισήμανση και συμπλήρωση που αποσκοπεί στη βελτίωση και την αναβάθμιση της παρεχόμενης διαδικτυακής πληροφορίας.

eXTReMe Tracker