«Περίληψη Διακήρυξης Δημοπρασίας για την εκμίσθωση του καταστήματος Υ.18.στον υπόγειο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας»

2 Οκτωβρίου, 2023

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», προκηρύσσει δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκμίσθωση ενός (1) καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας και συγκεκριμένα:

Το κατάστημα Υ.18, εμβαδού 36 τ.μ., που βρίσκεται στον υπόγειο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας, επί της εισόδου της οδού Καράνου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί
αποκλειστικά και μόνον ως καφέ–μπαρ-αναψυκτήριο.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την Τρίτη 17/10/2023 και ώρα από 11:00, στα γραφεία της Δημοτικής αγοράς Καβάλας, στον 1ο όροφο, επί της Πλατείας Αγ. Γεωργίου στην Καβάλα, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης.

Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από το γραφείο της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στη διεύθυνση Πλατεία Αγ. Γεωργίου, τηλέφωνο 2510 835375 και στο email citymarket@kavalagreece.gr.

Παρακάτω διατίθενται τα χρήσιμα αρχεία:

  1. Διακήρυξη Δημοπρασίας
  2. Περίληψη Διακήρυξης Δημοπρασίας
eXTReMe Tracker