Έκθεση και βράβευση διαγωνισμού φωτογραφίας “Astikones”

11 Νοεμβρίου, 2015

astikones photo1

Ολοκληρώθηκε με την έκθεση και τη βράβευση των νικητών, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο ισόγειο της δημοτικής καπναποθήκης, ο διαγωνισμός φωτογραφίας Astikones, που διοργάνωσε η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση Δήμου Καβάλας «Δημωφέλεια», στο πλαίσιο του «Ολοκληρωμένου Σχεδίου Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Καβάλας». Στο διαγωνισμό δήλωσαν συμμετοχή 75 άτομα, εκ των οποίων 44 έστειλαν φωτογραφικό υλικό για τις τέσσερις θεματικές ενότητες που είχαν ανακοινωθεί στους κανονισμούς.

Το υλικό που προέκυψε από τις συμμετοχές είναι εξαιρετικό, ενώ στην έκθεση που παρουσιάστηκε υπήρχαν φωτογραφίες απ’ όλους τους συμμετέχοντες μαζί με τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν και κέρδισαν τα έπαθλα για κάθε κατηγορία. Όλες οι φωτογραφίες αξιολογήθηκαν από κριτική επιτροπή στην οποία συμμετείχαν οι καταξιωμένοι φωτογράφοι: Στράτος Καλαφάτης και Βασίλης Μακρής, καθώς και η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της «Δημωφέλεια», Βασιλική-Ζαφειρία Υψηλάντη. Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι:

– Μάκης Μακρής (στην κατηγορία Φωτογραφία Δρόμου)
– Ηλίας Κουμουλίδης (στην κατηγορία Αφηρημένο)
– Μιχάλης Μιχαλακίδης (στην κατηγορία Άνθρωποι)
– Βασίλειος Γιαννούσης (στην κατηγορία Αρχιτεκτονική)
– Σοφία Τσαγκαράκη (για το καλύτερο συνολικό έργο (Portfolio)

Η «Δημωφέλεια» ευχαριστεί θερμά τους φωτογράφους, Βασίλη Μακρή και Στράτο Καλαφάτη, για τη συμμετοχή τους στην κριτική επιτροπή και την πολύτιμη βοήθειά τους για την ανάδειξη των νικητών του διαγωνισμού, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες, που αποτύπωσαν με τη δική τους ξεχωριστή ματιά την Καβάλα και τους ανθρώπους της.

Πηγή: www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker