Ξεκινάνε οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας

1 Σεπτεμβρίου, 2014

Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας (Δ.Ω.Κ.) ανοίγει τις πύλες του για να καλωσορίσει παλιούς και νέους μαθητές τη σχολική χρονιά 2014-15. Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται καθημερινά, Δευτέρα ως Παρασκευή 8:00-21:30. Για πληροφορίες, επισκεφθείτε μας (Βενιζέλου 67) ή επικοινωνήστε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους: Τηλ: 2510.222119 | E-mail:info@dok.gr | Φαξ: 2510.221963.

Οι ημερομηνίες έναρξης των ατομικών και ομαδικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν σύντομα. Το ίδιο ισχύει και για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των επαναληπτικών και κατατακτήριων εξετάσεων. Προσοχή: όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτές, πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στη Γραμματεία το αργότερο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Πληροφορούμε τους ενδιαφερόμενους μαθητές και γονείς ότι εκτός από τις Σχολές Οργάνων (Ακουστικών και Ηλεκτρικών), Μονωδίας-Φωνητικής και Ανώτερων Θεωρητικών, στο Ωδείο λειτουργούν οι Σχολές Βυζαντινής Μουσικής και Λαϊκής-Παραδοσιακής Μουσικής, καθώς και τμήματα Προετοιμασίας για το Πανεπιστήμιο.

Επί τη ευκαιρία, με χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι τέσσερεις (4) μαθητές του ΔΩΚ συγκέντρωσαν επαρκή βαθμολογία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά Τμήματα Μουσικών Σπουδών. Πρόκειται για τους Κατερίνα Μπαταλογιάννη, Λυδία Φουρτούνα, Γρηγόρη Απόσογλου και Κωστή Ταμβάκη, που είναι μαθητές του προγράμματος Προετοιμασίας για το Πανεπιστήμιο με καθηγητή τον Γιάννη Αγγελάκη.

Σύσσωμη η οικογένεια του Δημοτικού Ωδείου συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τις οικογένειές τους, κι ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ με την ελπίδα οι διακρίσεις αυτές να δώσουν έμπνευση στους συμμαθητές τους.

Μετά το επιτυχές εγχείρημα επέκτασης του Ωδείου εκτός Καβάλας, φέτος λειτουργεί για τρίτη χρονιά το Παράρτημα του Δ.Ω.Κ. στις Κρηνίδες, στους ανακαινισμένους χώρους του πρώην Δημαρχείου. Δίνεται λοιπόν η η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων στο πιάνο, την κιθάρα (κλασική, ακουστική και ηλεκτρική), τοηλεκτρικό μπάσο, το βιολί, τη φλογέρα, το κλαρινέτο και τα παραδοσιακά όργανα.Παράλληλα, λειτουργούν Τμήματα Μουσικής Προπαιδείας για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας (4-7 ετών), καθώς και όλα τα απαραίτητα θεωρητικά μαθήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο Κ.Ε.Π. Κρηνίδων (ισόγειο του πρώην Δημαρχείου, λειτουργεί και απογευματινές ώρες). Εκεί θα συμπληρώσουν και θα καταθέσουν μία Αίτηση Εγγραφής, την οποία θα επεξεργαστούμε και θα επικοινωνήσουμε μαζί τους για μία προσωπική συνάντηση με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Ωδείου.

Με δεδομένο πως η περσινή χρονιά επιφύλαξε πολλές διακρίσεις για αρκετούς μαθητές του Δ.Ω.Κ. (οι οποίοι είτε βραβεύτηκαν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς είτε πέτυχαν την εισαγωγή τους στο Πανεπιστημιακό Μουσικό Τμήμα επιλογής τους), δεσμευόμαστε κι εφέτος ότι θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο ώστε να διασφαλιστεί το υψηλό επίπεδο σπουδών και να διατηρηθεί το άριστο προφίλ του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας – ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος που έχει πλέον κερδίσει επάξια θέση ανάμεσα στα κορυφαία ωδεία της χώρας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ

ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Οι φίλοι του Δ.Ω.Κ. μπορούν να επισκέπτονται για πληροφορίες και την ιστοσελίδα μας – www.dok.gr – απ’ όπου με ένα απλό μήνυμα έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν ενημερώσεις για τις ποικίλες εκδηλώσεις μας.

Πηγή: www.kavalapress.gr

eXTReMe Tracker