Στάθης Παναγιωτόπουλος @ MAO cafe bar

30 Απριλίου, 2012

περισσότερα

Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καβάλας: Άνοιξη των ποιητών

27 Απριλίου, 2012

«Την Άνοιξη αν δεν την βρεις τη φτιάχνεις»

περισσότερα

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ «Η Μικρή μας Πόλη» του Thornton Wilder

27 Απριλίου, 2012

Μια ξεχωριστή παράσταση με ιδιαίτερους συμβολισμούς, που αναμένεται να συγκινήσει το κοινό και να το προβληματίσει για τη σημασία των αξιών και των ιδανικών στη ζωή των ανθρώπων, μέσα από συνεχείς ανατροπές και ψυχολογικές διακυμάνσεις, ανεβάζει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσούπολης. Πρόκειται για το τρυφερό και ευαίσθητο έργο του Thornton Wilder «Η Μικρή μας Πόλη» που ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 στις 20:30 το βράδυ. Το βραβευμένο με Pulliger έργο του Thornton Wilder, μεταφέρει τους θεατές στο Γκρόβερς Κόρνερς, μια μικρή επαρχιακή πόλη του Νιου Χαμσάιρ των Η.Π.Α. στις 8 Μαΐου 1901. Την παράσταση υπογράφει σκηνοθετικά ένας νέος ταλαντούχος άνθρωπος, ο εκπαιδευτικός Γιώργος Τσομπανόπουλος που όπως επισημαίνει στο εισαγωγικό σημείωμα του προγράμματος του έργου: «ο Thornton Wilder φωτογραφίζει ποιητικά την καθημερινότητά μας, υπογραμμίζει την αγάπη για τον άνθρωπο και τη ζωή, αυτό το θαύμα που όσο ζούμε δεν το προσέχουμε, δεν το νιώθουμε… ίσως οι άγιοι μόνο και οι ποιητές!».

περισσότερα

«μαμά, γεννάω»

23 Απριλίου, 2012

«μαμά, γεννάω»

Παρασκευή, 27. Απριλίου 2012, 21:30

Η ανατρεπτική κωμωδία «μαμά, γεννάω» παρουσιάζεται για μία ακόμα φορά την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 στις 21.30 στο «ΚΑΠΝΟΜΑΓΑΖΟ».

περισσότερα

Θεατρική παράσταση “I will survive” με Γ. Παπαγεωργίου- Αντίνοο Αλμπάνη («Αντιγόνη Βαλάκου»)

18 Απριλίου, 2012

περισσότερα

Διαγωνισμός τσουγκρίσματος αυγών

17 Απριλίου, 2012

Όπως κάθε χρόνο, αμέσως μετά το Πάσχα, ο Κεραυνός Κρηνίδων οργανώνει στο ομώνυμο χωριό, μεγάλο διαγωνισμό τσουγκρίσματος αυγών. Φέτος ο διαγωνισμός θα γίνει την Τρίτη 17 Απριλίου, στις 7.30 το απόγευμα, στην πλατεία των Κρηνίδων, κι όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, επιθυμία τους είναι ν΄ αναβιώσουν ένα έθιμο, όπως συμβαίνει τα τελευταία 15 χρόνια.

περισσότερα

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ «ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ» ΣΤΟ CAFΕ BAR “JAZZ ‘N’ ROCK”

12 Απριλίου, 2012

Το punk rock συγκρότημα «Μωρά Στη Φωτιά» θα δώσουν συναυλία το Σάββατο 21 Απριλίου στις 9 το βράδυ στο café bar “Jazz ‘n’ Rock”.

περισσότερα

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση “Joung Life” στο Δήμο Παγγαίου

11 Απριλίου, 2012

περισσότερα

Σήμερα Μ. Τρίτη στο χώρο της Παλιάς Μουσικής Ρεσιτάλ Κλασικής Κιθάρας του Καβαλιώτη Θάνου Αθανασιάδη

10 Απριλίου, 2012

Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας παρουσιάζει ένα Ρεσιτάλ Κλασικής Κιθάρας του Καβαλιώτη ΘΑΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, ο οποίος θα ερμηνεύσει σημαντικά έργα κορυφαίων δημιουργών του ρεπερτορίου της κλασικής κιθάρας: S. L. WEISS (Βάις), M. M. PONCE (Πόνθε), J. RODRIGO (Ροντρίγκο), M. GIULIANI (Τζουλιάνι) και F. M. TORROBA (Τόρομπα). Το ρεσιτάλ θα γίνει τη Μεγάλη Τρίτη (10 Απριλίου) στις 21:00, στον όμορφο χώρο της ΠΑΛΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (στην περιοχή της Παναγίας) με ελεύθερη είσοδο. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, οι Καθηγητές και το Διοικητικό Προσωπικό του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας σάς εύχονται ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! Ο Θάνος Αθανασιάδης γεννήθηκε στη Καβάλα το 1987. Σε ηλικία 8 ετών ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας, με καθηγήτρια την Μπίργκιτ Φαν Λίερ. Το 2007 πήρε Δίπλωμα Κιθάρας από το Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης (τάξη Κώστα Κoτσιώλη). Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, στην κατεύθυνση εκτέλεσης κλασικής κιθάρας (τάξη Κορίνας Βουγιούκα), και από το 2009 παρακολουθεί μεταδιπλωματικά μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας με τον Φώτη Κουτσοθόδωρο. Έχει συμμετάσχει σε διεθνή σεμινάρια με διακεκριμένους καθηγητές: Θάνος Μήτσαλας, Zoran Dukic, Ricardo Gallen, Carlo Marchione, Gerhard Reichenbach, Jozef Zsapka κ.ά. Από το 2010 διδάσκει στα Μουσικά Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

περισσότερα

Συνάντηση-συζήτηση με θέμα την Πολιτιστική Ανάπτυξη της πόλης σε όλους τους τομείς

9 Απριλίου, 2012

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεάτρου Των Πολιτών κάλεσε όλα τα μέλη του , να παραβρεθούν την Κυριακή 08/04/2012 στις 11.15 το πρωί, στο θέατρο ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΛΑΚΟΥ σε συνάντηση-συζήτηση με θέματα :
– Η Πολιτιστική Ανάπτυξη της Πόλης σε όλους τους Τομείς
– Το μέλλον του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας όσων αφορά την ύπαρξη και το ρόλο του στην προπυλών δημιουργία ενός Περιφερειακού Θεάτρου στην ευρύτερη περιοχή.
– Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Απριλίου σε κεντρικά σημεία της πόλης μας, με δραματοποιημένα ποιήματα Ελλήνων ποιητών με θέμα την «ΆΝΟΙΞΗ», και ενάντια σε όλα όσα σκοτεινιάζουν την φετινή μας άνοιξη.
Διανύουμε όλοι μία περίοδο έντονων αμφισβητήσεων και μεγάλων αλλαγών. Οφείλουμε όλοι μας, όπου μπορούμε και μας επιτρέπεται, να διεκδικούμε ότι μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, ότι κάνει την ζωή μας καλύτερη και ότι μας δίνει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας, των συνανθρώπων μας.
Είναι πολύ σημαντική η παρουσία όλων μας, γιατί οι προτάσεις μας, οι ανησυχίες μας και η αγάπη μας για αυτή την πόλη, είναι τα όπλα μας για να την δούμε ανθισμένη .
Καλεσμένοι στην συνάντηση είναι
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΜΠΑΖΗΣ καλλιτεχνικός διευθυντής ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΑΒΑΛΑΣ
ΑΝΕΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ πρόεδρος ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας
ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΚΟΝΗΣ καλλιτεχνικός διευθυντής ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΒΑΛΕΣΚΟΥ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Εθελοντισμού και κοινωνικών θεμάτων.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ πρόεδρος Στέγης φίλων γραμμάτων και
τεχνών Καβάλας.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ σύμβουλος Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας.

περισσότερα

Επόμενη σελίδα: »

eXTReMe Tracker