Όλα έτοιμα για το 10ο φεστιβάλ «Πλάι στο κύμα»

14 Ιουλίου, 2010

Όλα είναι έτοιμα για το 10ο φεστιβάλ «Πλάι στο κύμα» που διοργανώνουν ο Δήμος Κεραμωτής και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κεραμωτής.
Ήδη η μαγευτική παραλία του Δημοτικού Camping Κεραμωτής έχει μετατραπεί σε έναν υπέροχο και άρτια εξοπλισμένο συναυλιακό χώρο, ο οποίος από την ερχόμενη Παρασκευή, 16 Ιουλίου έως και την Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010 θα φιλοξενήσει τρεις μεγάλες συναυλίες με τη συμμετοχή μερικών από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.
Η αυλαία του φεστιβάλ θα ανοίξει την Παρασκευή με τη συναυλία της Γλυκερίας με τη Μελίνα Ασλανίδου και το Γιώργο Λιανό, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια που αγαπήσαμε και που έχουν μείνει αλώβητα στο χρόνο. Με τη σεμνότητα που διακρίνει τη «φωνή του λαϊκού τραγουδιού», η Γλυκερία δηλώνει: «Δεν υπάρχουν πρώτοι και δεύτεροι ρόλοι, πρωταγωνιστές και κομπάρσοι, είμαστε μια παρέα που ο καθένας έχει έναν ρόλο σημαντικό για το αποτέλεσμα. Και χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κόσμος μας λέει ότι είναι εξαιρετικό»
Το Σάββατο τη σκυτάλη παίρνουν δύο μεγάλες κυρίες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Με οδηγό τις υπέροχες φωνές τους και ένα πλούσιο ρεπερτόριο γεμάτο από τραγούδια-σταθμούς, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Τάνια Τσανακλίδου θα μας ταξιδέψουν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο «στου ονείρου την αύρα» που μας ενώνει σε μια συναυλία γεμάτη κέφι, συναίσθημα, «μουσική ίντριγκα» και θεατρικότητα που ήδη έχει χαρακτηριστεί από τον αθηναϊκό Τύπο ως η καλύτερη συναυλία των τελευταίων ετών.
Η μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού θα κλείσει την Κυριακή, 18 Ιουλίου με τη μουσική παράσταση των Μπάμπη Στόκα, Δημήτρη Σταρόβα και Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου, όπου θα έρθουμε σε επαφή με μοναδικές ερμηνείες και τραγούδια, με πολύ χιούμορ και σάτιρα, με δυνατά ντεσιμπέλ, ανατροπές, εκπλήξεις και εκρηκτικό πάθος!
Στο 10ο φεστιβάλ «Πλάι στο κύμα» το λαϊκό τραγούδι συναντά το έντεχνο και το ροκ σε τρεις βραδιές που θα μας μείνουν αξέχαστες.
Οι διοργανωτές, από την πλευρά τους, δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν το 10 το καλό ακόμη καλύτερο! Και μας προσκαλούν να «βουτήξουμε» στη μουσική και θα «ξεπλυθούμε» από τους μαύρους αριθμούς, τις εντολές, τις οδηγίες και τα μέτρα. Γιατί κέφι δε μπορεί να μας το στερήσει κανείς!
Επίσης, οι διοργανωτές ενημερώνουν το κοινό ότι φέτος το Δημοτικό Camping Κεραμωτής είναι έτοιμο να φιλοξενήσει ΔΩΡΕΑΝ (τηρώντας σειρά προτεραιότητας) τους φίλους του φεστιβάλ που θα βρεθούν στην Κεραμωτή για να παρακολουθήσουν τις συναυλίες. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25910 – 47275
Ώρα έναρξης συναυλιών: 22.00
Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ η μέρα | 30 ευρώ το τριήμερο
Εισιτήρια προπωλούνται στο Δημοτικό Camping Κεραμωτής, το Τουριστικό Περίπτερο Κεραμωτής, το δισκοπωλείο LOBBY (Ομονοίας 91, Καβάλα), το Café Avenue (Σοφοκλή 1, Χρυσούπολη) και το δισκοπωλείο STUDIO ITALOS (Τσιμισκή 10, Ξάνθη)
Φεστιβάλ «ΠΛΑΙ ΣΤΟ ΚΥΜΑ»
Η γιορτή του καλοκαιριού είναι εδώ!!!

Πηγή: www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker