Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου εθελοντών κατά του καρκίνου νομού Καβάλας

15 Δεκεμβρίου, 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ

Η εκδήλωση γίνεται με τη συνεργασία του ωδείου «Νεάπολις» της Ελένης Πατσιά και της «Dance Academy» των Γιάννας Λασινά και Αλεξάνδρας Κίμ και θα περιέχει θεατρικοποιημένα δρώμενα για τους μικρούς φίλους της μουσικής και του χορού με θέμα τα Χριστούγεννα.

Ο σύλλογος εθελοντών κατά του καρκίνου νομού Καβάλας σε συνεργασία με το ωδείο «Νεάπολις» της Ελένης Πατσιά και την «Dance Academy» των Γιάννας Λασινά και Αλεξάνδρας Κίμ διοργανώνει τη δική του χριστουγεννιάτικη γιορτή το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας. Θα είναι μια βραδιά αφιερωμένη στους λιλιπούτειους φίλους της μουσικής και του χορού και η κ. Πατσιά, μίλησε σχετικά με τα όσα περιλαμβάνει η γιορτή.

Το «Νεάπολις» λαμβάνει μέρος με το τμήμα μουσικής προπαιδείας, τα παιδιά του οποίου θα στολίσουν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο επί σκηνής. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του ωδείου «Νεάπολις» η ιδέα είναι πως το χριστουγεννιάτικο δένδρο θα είναι μόνο του στο δάσος και την παραμονή των Χριστουγέννων ως εκ θαύματος θα έρθουν τα μέλη του τμήματος μουσικής προπαιδείας και θα το στολίσουν παίζοντας παράλληλα μουσική. Μάλιστα το τμήμα που αποτελείται από τριάντα παιδιά θα συνοδεύεται από 25μελή χορωδία. Έπειτα από την ολοκλήρωση του δρωμένου θα ακολουθήσει το τμήμα φωνητικής του ωδείου «Νεάπολις» τα μέλη του οποίου θα παρουσιάσουν ξενόγλωσσα κάλαντα καθώς και ποπ επιτυχίες με θέμα τα Χριστούγεννα. Υπεύθυνες για τα όσα θα παρουσιάσουν τα παιδιά είναι οι καθηγήτριες Χριστίνα Λουκίδου και Γιούλη Αραμπατζόγλου.

Η Ελένη Πατσιά, ολοκληρώνοντας υπογράμμισε πως είναι χαρά και τιμή και για τις δύο σχολές να στηρίξουν μια εκδήλωση του συλλόγου εθελοντών κατά του καρκίνου νομού Καβάλας, προσθέτοντας πως το «Νεάπολις» θα είναι δίπλα ειδικά σε συλλόγους αυτού του είδους σε κάθε πρόσκληση.

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker