Υποτροφίες 10.000 ευρώ σε αριστούχους μαθητές από τη Μακεδονία,δικαίωμα συμμετοχής στους μαθητές των Λιμεναρίων Θάσου!

7 Ιουλίου, 2010

Πρόγραμμα υποτροφιών και «αριστείο» για παιδιά απομακρυσμένων και ακριτικών περιοχών, προκηρύσσει ο Όμιλος Υγείας Euromedica. Απευθύνεται σε αριστούχους απόφοιτους λυκείου που θα εισαχθούν σε Α.Ε.Ι. όλων των κατευθύνσεων το 2010.
Το “αριστείο” ανέρχεται στο ποσό των 10.000 ευρώ και θα καταβληθεί εφάπαξ, ενώ ως κριτήριο αξιολόγησης για τη διεκδίκησή του ορίζεται ο βαθμός εισαγωγής του μαθητή στο πανεπιστήμιο της επιλογής του.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν αποφοιτήσει από δημόσιο λύκειο των περιοχών Βουλγαρελίου Άρτας, Καρπερού Γρεβενών, Απερίου Καρπάθου, Λιμεναρίων Θάσου, Ιθάκης Κεφαλληνίας, Τυχερού Έβρου, Σταυρούπολης Θράκης και Ξυλαγανής Ροδόπης.

Οι ενδιαφερόμενοι απόφοιτοι σχολείων των περιοχών αυτών μπορούν να ενημερωθούν και να δουν τη σχετική προκήρυξη με τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την αίτηση χορήγησης της υποτροφίας στο δικτυακό τόπο http://www.euromedica.gr.

Όλες οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα θα πρέπει να υποβληθούν προς τον όμιλο Euromedica ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ως τις 8 Οκτωβρίου.

Πηγή:  www.kavalanet.gr

eXTReMe Tracker