Την Πέμπτη 12 Ιουλίου συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Καβάλας

9 Ιουλίου, 2012

Την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012, στις 13.30, στο Δημαρχείο, θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας, με τα εξής θέματα:

Κατάρτιση και έγκριση όρων εκμίσθωσης αναψυκτηρίου – W.C. κοινού και διαμόρφωση πρασίνου στο ανοικτό κολυμβητήριο του Δήμου Καβάλας.
Κατάρτιση και έγκριση όρων εκμίσθωσης του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Τοπικής κοινότητας Λυδίας.
Κατακύρωση πρακτικού φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης της γεφυροπλάστιγγας της Δημοτικής Κοινότητας Κρηνίδων του Δήμου Καβάλας.
Κατακύρωση πρακτικών των δύο φανερών επαναληπτικών πλειοδοτικών δημοπρασιών για την εκποίηση αγροτικής έκτασης στον οικισμό Βουνοχωρίου της Τοπικής Κοινότητας Λιμνιών Δήμου Καβάλας.
Κατακύρωση πρακτικών των δύο φανερών επαναληπτικών πλειοδοτικών δημοπρασιών για την εκμίσθωση των υπ’ αριθ. 1, 2 και 3 καταστημάτων του Εργατικού Οικισμού IV Περιγιάλι Καβάλας.
Κατακύρωση πρακτικών των δύο φανερών επαναληπτικών πλειοδοτικών δημοπρασιών για την εκμίσθωση του παληού Κυλινδρόμυλου στον Αμυγδαλεώνα της Τοπικής Κοινότητας Φιλίππων Δήμου Καβάλας.
Κατακύρωση πρακτικών των δύο φανερών επαναληπτικών πλειοδοτικών δημοπρασιών για την εκμίσθωση του εστιατορίου της Δημοτικής Λαχαναγοράς στην ΄Ασπρη ΄Αμμο.
Σύνταξη τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων προϋπολογισμού Β΄ τριμήνου 2012.
΄Εγκριση Προτάσεων Ανάληψης Υποχρέωσης και ψήφιση πίστωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2012.
Έγκριση Προτάσεων Ανάληψης Υποχρέωσης και ψήφιση πίστωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2012.
΄Εγκριση Πρότασης Ανάληψης Υποχρέωσης και ψήφιση πίστωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2012.
΄Εγκριση Πρότασης Ανάληψης Υποχρέωσης, ψήφιση πίστωσης για ανάδειξη προμηθευτή σίτισης μαθητών Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Καβάλας σχολικού έτους 2012 – 2013 και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών.
΄Εγκριση Πρότασης Ανάληψης Υποχρέωσης – τεχνικών προδιαγραφών και ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια χειμερινών στολών του ειδικού ένστολου προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Καβάλας οικονομικού έτους 2012.
Προμήθεια χρωμάτων και βερνικιών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σε έργα αυτεπιστασίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας.
Προμήθεια σιδηρικών υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σε έργα αυτεπιστασίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας.
Προμήθεια ειδών ξυλείας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σε έργα αυτεπιστασίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας.
΄Εγκριση απευθείας ανάθεσης υδραυλικής μελέτης με τίτλο: «Δεξαμενή ΄Αρδευσης Αμυγδαλεώνα Καβάλας και σύνδεση με υφιστάμενα δίκτυα».
΄Εγκριση απευθείας ανάθεσης μελέτης με τίτλο: «Τροποποίηση Σχεδίου Κυκλοφοριακή Μελέτη και Ανάπλαση Κέντρου Κρηνίδων».
΄Εγκριση δημοπράτησης της «Μελέτης Επέκτασης ΧΥΤΑ Καβάλας», χρηματοδότησης ΕΠΠΕΡΑΑ/Ταμείου Συνοχής.
΄Εγκριση πρακτικών δημοπράτησης του έργου: «Συντηρήσεις – ανακαινίσεις ιατρείων Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων και πολιτιστικού κέντρου Σταυρού Αμυγδαλεώνα».
Οριστική έγκριση αναδόχου του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις οδών Δήμου Φιλίππων».
Εξειδίκευση πίστωσης για τέλη χρήσης μηχανημάτων του Δήμου.

Πηγή: www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker