Σωκράτης Μάλαμας στις 3 και Θανάσης Παπακωνσταντίνου στις 16 Φεβρουρίου

31 Ιανουαρίου, 2011

ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ «ΕΝΤΕΧΝΟΥ» ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΣΤΟ “FACTORY”

Τόσο ο Μάλαμας όσο και ο Παπακωνσταντίνου θα παρουσιάσουν υλικό από τις νέες δισκογραφικές τους δουλειές, ενώ δεν θα λείψουν και οι αναφορές σε παλιότερους δίσκους τους
Δύο κορυφαία ονόματα του «έντεχνου» ελληνικου΄τραγουδιού πρόκειται να περάσουν μέσα στον επόμενο μήνα από το live stage club “Factory”. Ο λόγος για τους Σωκράτη Μάλαμα και Θανάση Παπακωνσταντίνου, που θα εμφανιστούν στην Καβάλα και το “Factory” την Πέμπτη 3 και την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, αυτή την Πέμπτη ο Σωκράτης Μάλαμας τον οποίο θα πλαισιώσουν επί σκηνής οι Μαρίνα Δανακάλη στο τραγούδι, Θάνος Μιχαηλίδης στα τύμπανα, Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, Νίκος Παραουλάκης στο νέι και την κιθάρα, και Κυριάκος Ταπάκης στο μπουζούκι και το λαούτο, θα βρεθεί κοντά στους Καβαλιώτες θαυμαστές του, για να παρουσιάσει υλικό από τα δύο άλμπουμ που κυκλοφόρησε πέρυσι («Έξω» και «Πέρασμα»), ενώ δεν θα λείψουν και οι αναφορές σε παλιότερους δίσκους του, καθώς και κλασσικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών. Τον τραγουδοποιό από την Χαλκιδική και τους μουσικούς του, θα υποστηρίξουν οι Βαγγέλης Λάππας και Νίκος Κωνσταντάκης (που ανέλαβαν την ηχοληψία), Βασίλης Πουφτής και Χρήστος Λαζαρίδης (που είναι υπεύθυνοι για τους φωτισμούς) και Δημήτρης Κατέβας (ο οποίος έχει την επιμέλεια της σκηνής).

Θα ακολουθήσει την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, συνοδευόμενος από τολιγομελή ορχήστρα – τουλάχιστον σε σχέση με τα πολυπρόσωπα μουσικά σχήματα που μας είχε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια – για να παρουσιάσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά που ονομάζεται «Ο Ελάχιστος Εαυτός». Ο Θεσσαλός δημιουργός θα έχει πλάι του τους Φώτη Σιώτα (βιολί, βιόλα, πλήκτρα και φωνή), Δημήτρη Μουστακίδη (κιθάρα, λαούτο και φωνή), Αντώνη Μαράτα (μπάσο, κρουστά και ούτι) και Ματούλα Ζαμάνη (φωνή και κρουστά) και υπόσχεται μια βραδιά κατά την οποία οι εκτελέσεις των τραγουδιών του θα έχουν πιο «ακουστική» χροιά.

Και οι δύο συναυλίες θα αρχίσουν στις 10 το βράδυ. Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να τηλεφωνήσετε στα 6940 914646 και 6939 168684.

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker