Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας: «Είμαστε ακόμα εδώ»

30 Ιουνίου, 2010

Η Διευθύντρια του σχολείου, Κατερίνα Οικονομέα, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Νομαρχίας Καβάλας και στον προϊστάμενο αυτής, Δημήτρη Ευαγγελίδη, ενώ στάθηκε στο ζήλο και την αγάπη των μαθητών και των ωρομίσθιων καθηγητών του σχολείου!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη χρονιά του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας. Χθες το απόγευμα στο 6ο Λύκειο Καβάλας (πρώην Πολυκλαδικό), οι καθηγητές και οι μαθητές του σχολείου του α’ κύκλου μαθημάτων συγκεντρώθηκαν για την παρουσίαση των θεματικών εργασιών. Η Διευθύντρια του σχολείου Κατερίνα Οικονομέα, έκανε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς, τονίζοντας ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατάφεραν χάρη στην αγάπη και την αφοσίωση των ωρομίσθιων καθηγητών, που έπιασαν δουλειά από τον περασμένο Γενάρη, να παρουσιάσουν ένα αξιοθαύμαστο έργο. Ευχαρίστησε τους φορείς της πόλης για τη συμπαράσταση τους, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη στήριξη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Νομαρχίας Καβάλας και στον προϊστάμενο αυτής, Δημήτρη Ευαγγελίδη. «Είμαστε ακόμα εδώ», είπε η Κατερίνα Οικονομέα, απευθυνόμενη στους μαθητές και τους καθηγητές.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι από τους 84 εγγεγραμμένους μαθητές και των δύο κύκλων, ενεργοί είναι οι 73. Αν και ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν όταν θα αποφοιτήσουν οι μαθητές του β’ κύκλου, έτσι ώστε να δούμε πόσοι θα είναι οι νέοι ενδιαφερόμενοι, εντούτοις η λειτουργία του σχολείου δεύτερης ευκαιρίας μπορεί να κριθεί ως άκρως ικανοποιητική, πράγμα που φαίνεται από τα πρόσωπα και τις αντιδράσεις των μαθητών. Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν από τη διευθύντρια του σχολείου τα φύλλα αξιολόγησης των μαθητών.

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker