ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ: Επαληθεύθηκε η ανοδική πορεία του Δημοτικού Ωδείο

26 Οκτωβρίου, 2010

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία προχθές το βράδυ στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας Καβάλας η αποχαιρετιστήρια συναυλία του Δημοτικού Ωδείου για την προηγούμενη χρονιά, η οποία παρά το γεγονός πως είχε προγραμματιστεί για τις 24 Ιουνίου αποδείχθηκε πως η αναβολή της δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για τη μαζική προσέλευση των Καβαλιωτών.

Τα τμήματα του κλασικού συνόλου, του σύγχρονου ρεπερτορίου, αλλά και το Young Power Orchestra εκτέλεσαν με άρτιο τρόπο τα κομμάτια εισπράττοντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων που κατέκλυσαν την αίθουσα του αμφιθεάτρου της Νομαρχίας.

Η πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, Μαρία Κοζανίδου, στο σύντομο χαιρετισμό της στάθηκε στην πολύχρονη προσπάθεια του Ωδείου να διατηρήσει τον άρρηκτο δεσμό που έχει με την κοινωνία μέσα από τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, τη μεταλαμπάδευση της μουσικής και την πραγματοποίηση αξιόλογων εκδηλώσεων που απευθύνονται σε όλους τους δημότες. Για ακόμη μία φορά τόνισε την αξιοσημείωτη προσέλευση των νέων μαθητών στο Δημοτικό Ωδείο, με τις εγγραφές να έχουν ξεπεράσει τις 600. Τέλος η Μαρία Κοζανίδου αναφέρθηκε στην ανακαίνιση της αίθουσας «Παπαϊωάννου», καθώς επίσης και στις καινούργιες στολές της Φιλαρμονικής, οι οποίες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά προχθές το βράδυ επί σκηνής.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι την εκδήλωση παρακολούθησε ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Νίκος Κούτρας.

Πηγή: www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker