Συναυλίες με τους «Jazz Del Mondo», “Oleg Hammond Trio” και Ελένη Πέττα

31 Ιανουαρίου, 2011

ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ «ΠΑΛΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ»

Οι «Jazz Del Mondo» έπειτα από την πολύ πετυχημένη εμφάνισή τους στον ίδιο χώρο τον Δεκέμβριο, επιστρέφουν για μια ακόμη συναυλία
Οι «Jazz Del Mondo» είναι εδώ. Οι Γιάννης Κανάκης, στο πιάνο και τα πλήκτρα, Μιχάλης Πρεπόνης στα πνευστά, Bartek Bukowian στο ηλεκτρικό κοντραμπάσο και Christopher Baka στα τύμπανα και τα κρουστά, έπειτα από την πολύ πετυχημένη εμφάνισή τους στον ίδιο χώρο τον Δεκέμβριο, επιστρέφουν στην Παλιά Βιβλιοθήκη την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει standard jazz μελωδίες, καθώς και τζαζ διασκευές σε μεγάλες επιτυχίες άλλων μουσικών ειδών.

Θα ακολουθήσει την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου το “Hammond Organ Trio” του οργανίστα Oleg Chaly τον οποίο θα πλαισιώσει ο Νίκος Βαργιαμίδης στα τύμπανα, καθώς και η ηγετική Φυσιογνωμία των “Blues Wire” Ηλίας Ζάικος στο τραγούδι και την κιθάρα. Μαζί τους θα εμφανιστεί ως guest και ο Μιχάλης Πρεπόνης στο σαξόφωνο.

Τέλος στις 22 Φεβρουαρίου και πάλι Τρίτη, η τραγουδίστρια Ελένη Πέττα, παρέα με τον κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη, θα παρουσιάσουν την παράσταση με τίτλο “Duende”. Πρόκειται την μεταφορά επί σκηνής του ομώνυμου δίσκου των δύο καλλιτεχνών που αποτελεί ένα αφιέρωμα στα τραγούδια της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, του Ισραήλ, του Μεξικού, της Αγγλίας, που συναντούν διαχρονικά κομμάτια της Ελληνικής τραγουδοποιίας, από την προσωπική δισκογραφία της Ελένης αλλά και Θεοδωράκη, Χατζιδάκη, Ανδρέου, Μικρούτσικο, Σαββόπουλο, δημιουργώντας ένα μοναδικό, γεμάτο εκπλήξεις μουσικό τοπίο, όπου η Μεσόγειος και η Ανατολή συνυπάρχουν με την Δύση.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του καφέ μπαρ «Παλιά Βιβλιοθήκη» στα τηλέφωνα 2514 003983 και 6945 940051.

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker