Συναυλία από το experimental rock συγκρότημα των “Sleepin Pillow”

8 Φεβρουαρίου, 2011

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ CAFE BAR “JAZZ ‘N’ ROCK”

Το εναλλακτικό αγγλόφωνο συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει ένα πάντρεμα του ανεξάρτητου, εναλλακτικού ροκ με ανατολίτικα ηχοχρώματα αλλά και άλλους ήχους, με μεγάλο εύρος επιρροών

Με ένα από τα πλέον ελπιδοφόρα συγκρτοτήματα της ελληνικής ροκ σκηνής, δίνεται συνέχεια στο πρόγραμμα συναυλιών του cafe bar “Jazz ‘n’ Rock”. Συγκεκριμένα οι “Sleepin Pillow”, από την Θεσσαλονίκη θα εμφανιστούν στο “Jazz…” το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 10.30 το βράδυ.

Πρόκειται για ένα εναλλακτικό αγγλόφωνο συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο αυτή την εποχή βρίσκεται σε περιοδεία ανά τη Ελλάδα για να παρουσιάσει τις δύο δισκογραφικές του δουλειές, δηλαδή το άλμπουμ “Apples on Orange Tree” του 2008 και “Superman’s Blues” του 2010.

Το εξαμελές συγκρότημα αποτελείται από τουυς Nomik – φωνητικά, Aisha_sama – μπάσο, Rispa – κιθάρα, Antoine – πλήκτρα και κιθάρα, Nick Zackqueline – γκάιντα και κρουστά και Skinman – τύμπανα οι οποίοι επί σκηνής παρουσιάζονται μεταμφιεσμένοι, ενώ το όλο show στολίζεται από ένα light και visual projection. Στόχος είναι να παρουσιάσουν με ατμοσφαιρικό τρόπο έναν συνδυασμό ανεξάρτητου, εναλλακτικού και ψυχεδελικού ροκ με έθνικ ηχοχρώματα αλλά και άλλους ήχους, με μεγάλο εύρος επιρροών, ευρωπαϊκών, αμερικανικών, ανατολίτικων και ελληνικών.

Οι “Sleepin Pillow” έχουν πραγματοποιήσει από το 2006 μέχρι και σήμερα συναυλίες σε πολλά μέρη της χώρας και η τωρινή τους περιοδεία περιλαμβάνει εμφανίσεις σε πόλεις όπως Θεσσαλονίκη, Αθήμα, Λάρισα, Ξάνθη κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι “Sleepin Pillow”, συνεργάστηκαν για το πρώτο τους άλμπουμ με τον Άγγλο παραγωγό John Antony, γνωστό από τις συνεργασίες του με supergroups όπως οι “Queen”, “Ace” και “Genesis”, ενώ το ντεμπούτο τους κέρδισε μια θέση ανάμεσα στα πέντε καλύτερα, που κυκλοφόρησαν το 2008 στην Ελλάδα. Στο περυσινό “Superman’s Blues”, επεκτείνουν μέσα από τους πειραματισμούς τους, τους καλλιτεχνικούς τους ορίζοντες.

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker