Συμμετοχή του Δήμου Καβάλας για δεύτερη χρονιά στην ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών το ερχόμενο Σάββατο

30 Σεπτεμβρίου, 2010

Ο Δήμος Καβάλας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών που διοργανώνουν ο ραδιοφωνικός σταθμός «ΣΚΑΪ 100,3», ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός «ALPHA 88,6» και η «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ».

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010 από τις 8.00 το πρωί έως και τις 15.00 το μεσημέρι, ειδικό φορτηγό – κοντέινερ της Ανακύκλησης Α.Ε. θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας όπου θα συγκεντρώνει παλιές ή κατεστραμμένες ηλεκτρικές συσκευές.
Για την ενδυνάμωση αυτής της προσπάθειας που στοχεύει στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ενημέρωση του κόσμου για τα πολλαπλά οφέλη της ανακύκλωσης διαφόρων υλικών, ο Δήμος Καβάλας θα διαθέσει φορτηγό αυτοκίνητο για τη μεταφορά των μεγάλων αλλά και μικρότερων ηλεκτρικών συσκευών.

Όσοι δημότες επιθυμούν να προσφέρουν στην ανακύκλωση ογκώδεις παλιές ή κατεστραμμένες ηλεκτρικές συσκευές μπορούν να επικοινωνούν μέχρι το πρωί του Σαββάτου στα τηλέφωνα: 2510 223514  και 2510 250691  τις εργάσιμες ώρες προκειμένου να συνεννοηθούν για τη μεταφορά τους χωρίς κανένα κόστος.

Πηγή: www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker