Συμμετοχή της Καβάλας στο Συνέδριο Cruise & Tourism – The Cruise Industry Summit που πραγματοποιήθηκε (3-4 Οκτωβρίου 2011) στο Ηράκλειο Κρήτης

13 Οκτωβρίου, 2011

H πόλη της Καβάλας συμμετείχε στη Διεθνή συνάντηση Cruise & Tourism – The Cruise Industry Summit, ένα από τα κορυφαία επαγγελματικά γεγονότα στον χώρο του Θαλάσσιου Τουρισμού και της διεθνούς κρουαζιέρας για την περιοχή της Ν.Α. Μεσογείου.
Τα κυριότερα χαρακτηριστικά της πρωτοβουλίας των οργανωτών της συνάντησης, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Κρήτης και της εταιρείας διοργάνωσης συνεδρίων New Genesis, είναι αφενός η σημαντικότητα των ξένων συμμετεχόντων τόσο από τον χώρο της διεθνούς κρουαζιέρας, του θαλάσσιου τουρισμού, όσο και από καθιερωμένους προορισμούς κρουαζιέρας της περιοχής και αφετέρου η δυνατότητα που προσφέρεται για κατ’ιδίαν συναντήσεις όλων των συνέδρων (Οργανισμοί Λιμένων/Λιμενικά Ταμεία, Αυτοδιοίκηση, κλπ) με τους ξένους συμμετέχοντες.
Πρόκειται για ένα πολύπλευρο επιχειρηματικό γεγονός, που περιλαμβάνει:
Συνέδριο: Σύνοδος κορυφής εστιασμένη στην εύρεση νέων προορισμών και αναδυόμενων αγορών κρουαζιέρας και μαρίνων στην ευρύτερη περιοχή.
Έκθεση: Ένα ευρύ και πρωτοποριακό εμπορικό γεγονός.
b2b meetings: Προκαθορισμένες επαγγελματικές συναντήσεις μεταξύ επιχειρηματιών, εκθετών και συνέδρων και επισκεπτών.
Gala και networking, γεύματα για ανάπτυξη κοινωνικών σχέσεων
Παράλληλες Εκδηλώσεις: Επίσκεψη σε παραδοσιακό Κρητικό αποστακτήριο για γευσιγνωσία των κρητικών κρασιών και ρακής, επίσκεψη στο λιμάνι του Ηρακλείου και στα αρχαία ανάκτορα της Κνωσού.

eXTReMe Tracker