Πρωτομαγιά στο στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» από το δήμο Καβάλας.

28 Απριλίου, 2010

Στο στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» θα πραγματοποιηθούν φέτος οι εορταστικός εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς από το δήμο Καβάλας, σε μια συμβολική κίνηση, που αποσκοπεί να δείξει το ενδιαφέρον για τα στρατόπεδα στην περιοχή Περιγιαλίου. Όπως ανακοίνωσε χθες, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής, η προετοιμασία του χώρου έχει ήδη αρχίσει και κάλεσε του Καβαλιώτες να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του δήμου.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθούν τις απογευματινές ώρες. Για τη μεταφορά των κατοίκων θα δρομολογηθεί το τρενάκι, το μικρό λεωφορείο του δήμου, ενώ μετά από συνεννόηση με το αστικό ΚΤΕΛ θα υπάρχουν και ειδικά δρομολόγια για τη μεταφορά των κατοίκων από το κέντρο της πόλης προς το στρατόπεδο Ασημακόπουλου.

Όσοι συμμετέχουν στη γιορτή θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τους ήχους του λαϊκού μουσικού συγκροτήματος από τη Θεσσαλονίκη «Ταξιδιώτες στο χρόνο». Σε όλους τους παρευρισκόμενους θα προσφερθούν ψητά κρέατα στα κάρβουνα και άφθονο κρασί.

Πηγή : www.kavalanet.gr

eXTReMe Tracker