Προσλήψεις 340 νέων υπαλλήλων σε ΕΛΤΑ

22 Φεβρουαρίου, 2011

Την πρόσληψη 340 νέων υπαλλήλων ειδικότητας διανομέων και Εσωτερικής Εκμετάλλευσης με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες) «τρέχει» η κεντρική διοίκηση των Ταχυμεταφορών ΕΛ.ΤΑ. για τη στελέχωση των υπηρεσιών της σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με την υπό έκδοση προκήρυξη του φορέα, η κατανομή των νέων θέσεων έχει καθοριστεί ως εξής: ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ: Αθήνα 149, Θεσσαλονίκη 52, Πάτρα 19, Ηράκλειο Κρήτης 13, Λάρισα 9, Βόλος 8, Χαλκίδα 4, Κοζάνη 2, Ρόδος 7, Ιωάννινα 7, Τρίπολη 3, Χανιά 7, Καβάλα 2, Κέρκυρα 4, Κόρινθος 4, Αλεξανδρούπολη 5, Οινόφυτα 4, Λαμία 3. ΔΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ: Αθήνα 38.

Για τους διανομείς απαιτείται οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος Δευτεροβάθμιας ή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας, επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Γ’ κατηγορίας, καθώς και άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας άνω των 125 cc. Στην περίπτωση που οι θέσεις διανομέων δεν καλυφθούν από υποψηφίους που θα έχουν και τις δύο άδειες, θα καλυφθούν από υποψηφίους που θα έχουν μόνο άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας κατηγορίας Α’ (σταδιακής πρόσβασης), εκτός του μοτοποδηλάτου.

Για τις θέσεις των υποψηφίων υπαλλήλων Εσωτερικής Εκμετάλλευσης απαιτείται δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης (IEK) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (πρώην Οικονομίας και Διοίκησης) ή απολυτήριος τίτλος Δευτεροβάθμιας ή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και πιστοποιημένη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Θα καταταχθούν σε πίνακα κατά κλάδο και ειδικότητα με τη σειρά του βαθμού εντοπιότητας. Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν την ίδια εντοπιότητα προηγούνται οι έχοντες τα κύρια προσόντα και ακολουθούν όσοι έχουν τα επικουρικά. Στη συνέχεια, η σειρά κατάταξης των υποψηφίων κάθε ομάδας καθορίζεται με τη βαθμολόγηση του χρόνου ανεργίας, του αριθμού τέκνων, του αριθμού ανήλικων τέκνων, του βαθμού του βασικού τίτλου σπουδών και της ηλικίας. Επίσης, η εμπειρία δίνει έξτρα μόρια, ενώ οι πολύτεκνοι θα έχουν προβάδισμα, αφού για κάθε τέκνο θα βαθμολογούνται με 50 επιπλέον μόρια. Υπενθυμίζεται πως την ίδια μοριοδότηση με τους πολυτέκνους θα λάβουν και οι μονογονεϊκές οικογένειες.

Πηγή: www.kavalanet.gr

eXTReMe Tracker