Προκήρυξη για την πρόσληψη οδηγών πληρωμάτων ασθενοφόρων στη ΘΑΣΟ

30 Νοεμβρίου, 2010

Ο Σύλλογος υποστηρικτών κέντρου υγείας Πρίνου προτίθεται να προσλάβει 1-2 άτομα ως οδηγούς -πληρώματα ασθενοφόρων με δίμηνη σύμβαση και δυνατότητα ανανέωσης , που θα διατεθούν για την κάλυψη έκτακτων αναγκών του Κέντρου Υγείας Πρίνου. Οι υποψήφιοι πρέπει :
1. Να είναι Έλληνες πολίτες.
2. Να έχουν γεννηθεί έως και το έτος 1988.
3. Να έχουν υγεία και φυσική καταλληλότητα που απαιτεί για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
4. Να κατέχουν έναν από τους οριζόμενους τίτλους σπουδών :
?. Δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης της ειδικότητας «Πλήρωμα ασθενοφόρου -Διάσωσης» του ΙΕΚ ΕΚΑΒ ή αντίστοιχης ειδικότητας σχολής της ημεδαπής ή Αλλοδαπής.
??. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει υποψήφιος με το προαναφερόμενο δίπλωμα , γίνεται δεκτός απολυτήριες τίτλος Λυκείου ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής και βεβαίωση επαγγελματικής κατάρτισης του ΙΕΚ- ΕΚΑΒ της ειδικότητας «Πλήρωμα ασθενοφόρου – Διάσωσης»
???. Σε περίπτωση που καθίσταται δυνατή η πλήρωση θέσεων από υποψήφιους με τα παραπάνω προσόντα γίνεται δεκτός τίτλος Ελληνικού Λυκείου ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής και επαγγελματικό δίπλωμα τρίτης (Γ) κατηγορίας.
Η εμπειρία και τα πρόσθετα προσόντα θα πρέπει να αποδεικνύονται με επίσημα πιστοποιητικά. Προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2010 στη Γραμματεία του Κέντρου Υγείας Πρίνου.
Πηγή: www.kavalanet.gr

eXTReMe Tracker