Ποδηλατοπορεία στην Καβάλα για την Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο

20 Σεπτεμβρίου, 2011

Ο Δήμος Καβάλας θα γιορτάσει και φέτος την «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο» με ποδηλατοδρομία που θα διοργανώσει σε κεντρικούς δρόμους της Καβάλας και με πολλές εκπλήξεις για όσους συμμετάσχουν σε αυτήν.
Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17.00 το απόγευμα θα γίνει η εκκίνηση της ποδηλατοδρομίας από την κεντρική πλατεία Ελευθερίας. Η ποδηλατοδρομία θα ακολουθήσει τις οδούς: Βενιζέλου, Κουντουριώτου, παλιό δικαστήριο-Ομόνοια (έως Αστυνομική Διεύθυνση), αριστερά στην Εθνάρχου Μακαρίου, Κασσάνδρου, Βενιζέλου δεξιά έως το κόμβο Φαλήρου, συνέχεια στη Χρυσοστόμου Σμύρνης έως το Δικαστικό Μέγαρο και από εκεί επιστροφή πάλι Χρυσοστόμου Σμύρνης, Φάληρο, Ερυθρού Σταυρού, δεξιά στη Δαγκλή έως το ΝΟΚ, Εθνικής Αντιστάσεως (παραλία) τερματισμό στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας.

Στο τέλος της ποδηλατοδρομίας ο Δήμος Καβάλας θα κληρώσει τέσσερα ποδήλατα για όσους συμμετάσχουν στην ποδηλατοδρομία.
Αμέσως μετά νεανικό Καβαλιώτικο μουσικό συγκρότημα θα δώσει συναυλία ελληνικού ροκ.

Στην ποδηλατοδρομία έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μια ώρα πριν από την έναρξη της ποδηλατοδρομίας στη γραμματεία που θα υπάρχει στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας.
Σε περίπτωση κακοκαιρίας η ποδηλατοδρομία αναβάλλεται για την επόμενη μέρα, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Πηγή:www.kavalanet.gr

 

eXTReMe Tracker