Πνοή:Έκκληση για συγκέντρωση τροφίμων πρώτης ανάγκης!

10 Νοεμβρίου, 2011

Ο Σύλλογος για το Παιδί και την Οικογένεια, ΠΝΟΗ απευθύνει έκκληση σε όλους τους ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την υποστήριξη παιδιών και οικογενειών της περιοχής μας,που αδυνατούν να σηκώσουν το βάρος της φτώχειας,και στερούνται των απαραίτητων αγαθών.

Η Ανακοίνωση-Πρόσκληση του Συλλόγου:

Απευθυνόμαστε σε εσάς που υποστηρίζετε την προσπάθειά μας από το 2001 για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής του παιδιού και της οικογένειας στην περιοχή μας.

Μπροστά στις αυξημένες προκλήσεις και απαιτήσεις των καιρών μας προβάλλει πιο επιτακτική από ποτέ η ανάγκη για την υποστήριξη των ευπαθών και ευάλωτων ομάδων. Ένας αξιοπρεπής συνάνθρωπος στη διπλανή μας πόρτα, στη γειτονιά μας, στην πόλη μας, ζει πλέον κάτω από τα όρια της φτώχειας. Διόλου μακριά, μια μόνη γυναίκα με παιδιά, μία πολυμελής οικογένεια, στερούνται των απαραίτητων αγαθών.

Για μια ακόμη χρονιά ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Ας προσφέρουμε σε αυτούς τους συνανθρώπους απλόχερα την αγάπη μας, διακριτικά τον οβολό μας. Σας προσκαλούμε να ενισχύσετε με τη δωρεά σας παιδιά και οικογένειες της περιοχής που μας χρειάζονται. Ας βοηθήσουμε να μη λείψει η ζεστασιά από κανένα σπιτικό. Για να μπορέσουν οι άνθρωποι αυτοί να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να προσδοκούν. Για να πιστεύουν ότι υπάρχουν άνθρωποι στη διπλανή τους πόρτα πρόθυμοι να τους βοηθήσουν.

Περιμένουμε την κάθε είδους βοήθειά σας στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο γραφείο του Συλλόγου μας στην οδό Κ. Παλαιολόγου 9 (πρώην ΠΙΚΠΑ). Είμαστε ανοικτά κάθε Τρίτη και Πέμπτη 11.00 -13.00 και 18.30 – 20.30.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο:2510 232211 .
Επίσης εάν επιθυμείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό οι λογαριασμοί μας είναι στην Alpha Bank 800002320003799 και στην Εθνική Τράπεζα 215296395-73.

Πηγή: www.kavalanet.gr

 

eXTReMe Tracker