Πλούσιο το πρόγραμμα του εκθεσιακού χώρου της Gallery Φιλίππων

9 Ιουλίου, 2013

Ποικίλες, ενδιαφέρουσες, δημιουργικές προτάσεις επιφυλάσσει και φέτος για το φιλότεχνο κοινό το καλοκαιρινό πρόγραμμα του εκθεσιακού χώρου της Gallery Φιλίππων.

 

Ποικίλες, ενδιαφέρουσες, δημιουργικές προτάσεις επιφυλάσσει και φέτος για το φιλότεχνο κοινό το καλοκαιρινό πρόγραμμα του εκθεσιακού χώρου της Gallery Φιλίππων. Το πρόγραμμα, που υποστηρίζεται από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καβάλας «Δημωφέλεια», ξεκίνησε την Παρασκευή 5 Ιουλίου και τελειώνει τη Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, έχει ως εξής:

5-14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

ΚΑΤΣΑΓΚΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

15-25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ – ΑΞΕΣΟΥΑΡ

27 ΙΟΥΛΙΟΥ- 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ ΤΖΕΝΗ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

9-19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

ΚΑΓΚΑΣΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ-ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ

22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ ΣΙΣΣΥ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

5-14 Ιουλίου 2013

Εκθεσιακός Χώρος: Gallery Φιλίππων

«Τέχνη και Χρώμα»

Έκθεση Εικαστικών της Κατσαγκιώτου Ευαγγελίας

Λίγα λόγια για την Καλλιτέχνη:

Η Κατσαγκιώτου – Γκιόλντα Ευαγγελία γεννήθηκε στη Καβάλα το 1968, όπου και παρακολούθησε τα πρώτα μαθήματα ζωγραφικής στα ΝΕΛΕ Καβάλας. Έκανε ελεύθερες σπουδές ζωγραφικής, χαρακτικής και ψηφιδωτού στους Δήμους Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς. Έχει ασχοληθεί με όλα σχεδόν τα υλικά ζωγραφικής: τέμπερα, αυγοτέμπερα, ακουαρέλα, ακρυλικά, λάδι, άμεση και έμμεση ψηφοθέτηση, ζωγραφική πάνω σε πέτρα και γυαλί. Παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής, χαρακτικής καθώς και Αγιογραφίας σε παιδιά στο Μεσημέρι Θεσσαλονίκης και στον πολιτιστικό σύλλογο Ν. Καλλικράτειας Χαλκιδικής. Έχει κάνει σεμινάρια ψηφιδωτού και χαρακτικής σε Νηπιαγωγεία των Ν. Θεσ/νίκης και Χαλκιδικής.

Ώρες λειτουργίας: 18:00-22:00

Πηγή: www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker