Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σέρβου προπονητή Μπράνιμιρ Ίλιτς «Τα 3Α του μπάσκετ» στη Δημοτ. Βιβλιοθήκη Καβάλας

15 Δεκεμβρίου, 2010

Ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του σέρβου προπονητή Μπράνιμιρ Ίλιτς με τίτλο: «Τα 3Α του μπάσκετ».

Ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του σέρβου προπονητή Μπράνιμιρ Ίλιτς με τίτλο: «Τα 3Α του μπάσκετ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Για το βιβλίο και το συγγραφέα θα μιλήσουν ο επίκουρος καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου του ΔΠΘ Μιχάλης Χρυσομάλλης, ο δημοσιογράφος Τάσος Πατσίδης και ο καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Αλέκος Καρυπίδης.
Ο Μπράνιμιρ Ίλιτς ή Μπάκι όπως τον γνωρίζουν οι περισσότεροι φίλοι του αλλά και οι περισσότεροι Καβαλιώτες, γεννήθηκε στο Πίροτ της Γιουγκοσλαβίας. Αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου. Δίδαξε σε λύκεια και παιδαγωγικές ακαδημίες. Από το 1985 μέχρι και το 1991 ήταν προπονητής φυσικής κατάστασης στις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων της ενωμένης τότε Γιουγκοσλαβίας. Από το 1990 συνεργάζεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή οργάνων προπονητικής με την «Tigar Energy», μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες ειδών αθλητισμού στα Βαλκάνια. Μετά την εγκατάσταση του στην Ελλάδα εργάστηκε σε διάφορες ομάδες του νομού Καβάλας. Από το 1994 μέχρι και το 1998 διετέλεσε διευθυντής της ακαδημίας μπάσκετ του Α.Ο. Καβάλας. Από το 2004 μέχρι και σήμερα προπονεί ακαδημίες μπάσκετ και συμμετέχει σε προγράμματα του Δήμου Καβάλας και άλλων δήμων του νομού. Έχει συγγράψει τα βιβλία «Kretaniem do Odbrane» που εκδόθηκε στη Γιουγκοσλαβία το 1990 και «Αμυντικές κινήσεις στο μπάσκετ» που εκδόθηκε στην Καβάλα το 1997.

Πηγή: www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker