Ολοκληρώθηκε το 1ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ του Δήμου Καβάλας

8 Ιουνίου, 2016

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ του Δήμου Καβάλας, με την ομάδα των Εργαζομένων στην Kavala Oil να κερδίζει την ομάδα των Πυροσβεστών 54-45, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έσπασε-κυριολεκτικά- τις καρδιές των 800 περίπου φίλων του μπάσκετ που κατέκλυσαν τις κερκίδες του ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα.

Λίγο πιο πρίν σε ένα εξίσου απίστευτα όμορφο παιχνίδι, η ομάδα των Αστυνομικών νίκησε με 74-72 την ομάδα των Τραπεζικών και κατέκτησε την 3η θέση.

Στο βάθρο των απονομών την ομάδα των Αστυνομικών βράβευσε ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ.Άκης Τελλίδης.

Στη 2η θέση του βάθρου ανέβηκαν οι Πυροσβέστες και τους βράβευσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού&Παιδείας, κ.Γιώργος Φιλόσογλου, ενώ την Πρωταθλήτρια του 2016, την ομάδα των Εργαζομένων στην Kavala Oil, βράβευσε η Πρόεδρος της Δημωφέλεια, κα Αναστασία Ιωσηφίδου.

Πριν τη διαδικασία των τριών καλύτερων ομάδων, βραβεύτηκαν οι τρείς πρώτοι σκόρερ του 1ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ του Δήμου Καβάλας.

Στην 1η θέση με 166 πόντους ήταν ο Γιάννης Ζαρωτιάδης (ΒΦΛ), ο οποίος βραβεύτηκε από την Πρόεδρο της Δημωφέλεια, κα Αναστασία Ιωσηφίδου.

Στη 2η θέση, με 150 πόντους, ο Νίκος Ζαρζαβατσίδης (KAVALA OIL), τον οποίο βράβευσε ο πρώην Δήμαρχος Καβάλας, κ.Κωστής Σιμιτσής, ενώ στην 3η θέση με 136 πόντους ο Παναγιώτης Αγγελίδης (Πυροσβέστες), ο οποίος βραβεύτηκε από τον Περιφερειακό Σύμβουλο, κ.Χρήστο Γάκη.
Πηγή: www.kavalapress.gr

eXTReMe Tracker