Ολοκληρώθηκαν για φέτος οι δραστηριότητες του ΝΑΥΤΙΛΟΥ

30 Ιουλίου, 2010

Με τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Αθήνα o «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» έφτασε στην ολοκλήρωση του αγωνιστικού έτους 2009-10 για το άθλημα της κολύμβησης. Μια χρονιά που βρήκε τους κολυμβητικούς συλλόγους της πόλης μας αυξημένους κατά ένα μέλος, το ΝΑΥΤΙΛΟ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Στην πρώτη χρονιά συμμετοχής του στα κολυμβητικά δρώμενα έκανε αισθητή την παρουσία του, απέκτησε οντότητα και σεβασμό λόγω της σοβαρής δουλειάς και των επιτυχιών του, μα πάνω από όλα έθεσε τις βάσεις για μία δυναμική μελλοντική εξέλιξη και πρόοδο.
Ο ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ θέτοντας ως κύριο στόχο τη μεθοδική οργάνωση των φυτωρίων και της προαγωνιστικής του ομάδας, θεωρούμε πως όχι απλά πέτυχε τους στόχους του αλλά τους ξεπέρασε κατά πολύ, καθώς ήδη από την πρώτη χρονιά συμμετείχε και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα αγωνιστικών κατηγοριών με δύο κολυμβητές: τον Πάνο Διπλάρη, που κάνοντας εξαιρετική πρόοδο μέσα στη χρονιά και πιάνοντας 6 όρια, κατέλαβε δύο φορές την 11η θέση αγγίζοντας τους τελικούς της πεταλούδας, και τη μικρή Εύη Ζιγδέλη, που στα 12 της έπιασε 4 όρια της ηλικίας των 13 ετών και πήρε το βάπτισμα του πυρός σε μεγάλες διοργανώσεις. Επιπλέον των δύο, στο Χειμερινό Πρωτάθλημα συμμετείχε και ο 18χρονος Χρήστος Κοτσαγιάννογλου. Στην προαγωνιστική κατηγορία δημιουργήθηκε μία ισχυρή και τεχνικά άρτια ομάδα, που κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση σε βαθμούς και μετάλλια μεταξύ των τεσσάρων ομάδων της πόλης μας, τόσο στο Χειμερινό, όσο και στο Θερινό Πρωτάθλημα Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης. Ωστόσο, η δουλειά που ακολουθεί είναι πολύ σημαντική και οι αθλητές θα πρέπει να είναι σοβαροί και συνειδητοποιημένοι προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Η συμμετοχή της ομάδας σε πολλές ημερίδες και αγώνες έδωσε τη δυνατότητα στους νεαρούς αθλητές να αποκτήσουν σιγουριά, αυτοπεποίθηση και κίνητρο για μελλοντική βελτίωση.
Η πιο ευχάριστη νότα της φετινής χρονιάς ήταν η σημαντική και ραγδαία ανάπτυξη των τμημάτων εκμαθήσεων του ΝΑΥΤΙΛΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ, καθώς χωρίς να γνωρίζουν πολλοί τη δημιουργία του, εντούτοις υπήρξε μία συγκινητική και θερμή στήριξη από νέους γονείς και κολυμβητές. Όσοι αθλητές συμμετείχαν σε ημερίδες και τοπικές αθλητικές γιορτές απέσπασαν το θετικό σχολιασμό για την ιδιαίτερα καλή τεχνική τους, αλλά και για τις θέσεις που έπαιρναν. Τα πρώτα δείγματα αυτής της ομάδας, αν και όπως είπαμε οι περισσότεροι γονείς φέτος δεν γνώριζαν την ύπαρξη του ΝΑΥΤΙΛΟΥ και το στατιστικό δείγμα δεν ήταν υπέρ μας, έδειξαν ότι η τεχνική διδασκαλία και τη εξέλιξη των αθλητών μας ήταν ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός που όλοι σχολίασαν θετικά.
Με την ολοκλήρωση της χρονιάς, καθώς σήμερα κλείνει το κολυμβητήριο για συντήρηση, θα θέλαμε : να ευχαριστήσουμε όλες τις οικογένειες των κολυμβητών και κολυμβητριών που επέλεξαν το ΝΑΥΤΙΛΟ ΚΑΒΑΛΑΣ για τα πρώτα τους κολυμβητικά βήματα, με την ευχή να βρίσκονται και πάλι κοντά μας από το Σεπτέμβριο για να συνεχίσουμε το έργο μας να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του κολυμβητηρίου και το Δ/ντη κο Παπανικολάου, καθώς προσπάθησαν να προσφέρουν σε όλους τους συλλόγους τις καλύτερες των συνθηκών προπόνησης,

να συγχαρούμε όλους τους κολυμβητές όλων των συλλόγων της πόλης μας που διακρίθηκαν σε εθνικό, πανελλήνιο ή περιφερειακό επίπεδο, ευχόμενοι να συνεχίσουν την πρόοδό τους με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και τέλος, να ευχηθούμε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και καλή αντάμωση το φθινόπωρο με γεμάτες μπαταρίες και όρεξη για δουλειά !!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !!!
Για πληροφορίες-εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε από 1ης Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Κολυμβητήριο (ώρες 15:30 – 19:30), ή στα ακόλουθα τηλέφωνα :
6937559452  – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ Υπεύθυνη Εγγραφών
6936769034  – ΚΑΤΣΙΛΙΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Προπονητής
6945109401  – ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ Προπονητής

Πηγή: www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker