Οι “Onirama” στα Κάστρα της Νέας Περάμου.

27 Ιουλίου, 2009

Το  ποπ συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη που γνωρίζει πολύ μεγάλη απήχηση, έρχεται για μια συναυλία, που διοργανώνει ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Περάμου “Βρασίδας”, σε συνεργασία με το Δήμο Ελευθερών. Η συναυλία που είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα θερινών εκδηλώσεων “Στου φεγγαριού τις διαδρομές” θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Αυγούστου στις 9 το βράδυ.

Οι “Onirama” αποτελούνται από τους Θοδωρή Μαραντίνη – τραγούδι και ακουστική κιθάρα, Γιώργο Κοκονίδη – ηλεκτρική κιθάρα, Δημήτρη Κοκονίδη – τύμπανα, Διονύση Φρατζή – μπάσο, Κώστα Καρακατσάνη – βιολί και φυσαρμόνικα και Χρήστο Τρεσίντση – πιάνο. Σχηματίστηκαν το Φθινόπωρο του 2000 χάρη σε μια ιδέα των Θοδωρή Μαραντίνη και Διονύση Φρατζή, που αγκάλιασαν οι αδελφοί Κοκονίδη, ενώ λίγους μήνες μετά στο σχήμα εντάχθηκε και ο Κώστας Καρακατσάνης. Αρχικά ονομαζόταν “Mixin up the medicine” (πρόκειται για έναν “δανεισμό” από τραγούδι του Bob Dylan). Για τρία χρόνια παίζουν σε διάφορους χώρους όπως οι “Μεσόγειος”, “Μύλος”, “Shark”, “Ρόδον Club” κ.α. και κάποια φεστιβάλ. Εκείνη τη χρονιά στο σχήμα εντάσσεται ο Χρήστος Τρεσίντσης και το συγκρότημα μετονομάζεται σε “Onirama”.

Το 2004 εμφανίζονται στο “Malt -Jazz” ενώ στα τέλη της επόμενης χρονιάς κυκλοφορούν το δίσκο “Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες” που γίνεται μεγάλη επιτυχία. Το 2006 συμμετέχουν στο μιούζικαλ “Φρουτοπία” του Ευγένιου Τριβιζά, ενώ το 2007 συνοδεύουν τον Αντώνη Ρέμο σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

www.kavalanet.gr

eXTReMe Tracker