Ξεκίνησε το Πρόγραμμα Επιδότησης Απεξάρτησης για δημότες Καβάλας

30 Ιουνίου, 2011

Ξεκίνησε στις 27 Ιουνίου 2011 το Πρόγραμμα Επιδότησης Απεξάρτησης για άτομα που είναι δημότες, μόνιμοι κάτοικοι Καβάλας και άποροι σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλα. Απαραίτητη προϋπόθεση ένταξης στο πρόγραμμα είναι η παρακολούθηση προγράμματος απεξάρτησης σε κρατικό φορέα (π.χ. ΚΕΘΕΑ, ΙΘΑΚΗ, ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ).
Απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι τα ακόλουθα: Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία), πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, βεβαίωση παρακολούθησης προγράμματος απεξάρτησης, εκκαθαριστικό τελευταίου οικονομικού έτους ή υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 (σε περίπτωση μη υποβολής φορολογικής δήλωσης), θεωρημένη η από τη ΔΟΥ όπου ανήκει ο ενδιαφερόμενος, καθαριστικό συνοικούντων προσώπων.
Η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνεται μέχρι και τις 8 Ιουλίου 2011 όλες τις εργάσιμες μέρες από τις 08.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι στη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο Διοικητήριο, 3ος όροφος, γραφεία 348 και 349.
Πηγή: www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker