Ξεκίνησε η 20η Έκθεση «KAVALAEXPO 2012»

24 Σεπτεμβρίου, 2012

Ανοιξε τις πύλες της το βράδυ της Παρασκευής ,η 20η Έκθεση «KAVALAEXPO 2012», στο εκθεσιακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη.Η έκθεση θα διαρκέσει από 21 έως 26 Σεπτεμβρίου.
Φέτος, η έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλαςσυμπληρώνει είκοσι χρόνια και η διοίκηση θα δώσει ένα πιο πανηγυρικό τόνο στη διοργάνωση. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν προϊόντα και υπηρεσίες των επιχειρηματικών μονάδων που δραστηριοποιούνται στην Καβάλα, στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης αλλά και των Βαλκανίων.Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο Καβαλιώτης υφυπουργός Εργασίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Παρά την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι έμποροι και οι βιοτέχνες, το ενδιαφέρον των υποψήφιων εκθετών, τόσο από την Καβάλα και την ευρύτερη περιφέρεια ΑΜΘ αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας, ακόμα και από χώρες του εξωτερικού, ήταν μεγάλο.Συμμετέχουνπερί τους 300 εκθέτες αλλά και αποστολές χωρών, κυρίως από τη Σερβία, την Βουλγαρία, Τουρκία, Κύπρο, Αρμενία, Σαμψούντα και από την Ελλάδα παίρνουν μέρος πόλεις, όπως η Αρκαδία, Κόρινθος, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και όλες οι πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας.

Η Έκθεση KAVALAEXPO διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Καβάλας με στόχο την υποστήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων. Η έκθεση αποτελεί μια σύγχρονη αντίληψη επιχειρηματικής προώθησης και προβολής. Ήδη στα χρόνια της διοργάνωσης πάνω από 2000 εκθέτες και 100.000 επισκέπτες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και την αναπτυξιακή προοπτική της.

H KAVALΑEXPO προβάλει τα προϊόντα των επιχειρήσεων ενώ ήδη έχει θέσει τα θεμέλια για την καθιέρωσή της ως Βαλκανική Έκθεση. Φέρνει σε άμεση επαφή και κάτω από την ίδια στέγη τις εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα στην αγορά της περιοχής και τις εταιρείες που αναζητούν λύσεις.

H KAVALAEXPO αποτελεί ένα κοινό σημείο αναφοράς του επιχειρηματικού κόσμου του Νομού Καβάλας, της Ελλάδος και των Βαλκανίων. Η Έκθεση είναι ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός που τοποθετεί σε πρώτο πλάνο τους πρωταγωνιστές της επιχειρηματικής ανάπτυξης. Από το 2008 πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό – Συνεδριακό Κέντρο « Απόστολος Μαρδύρης» το οποίο διαθέτει ένα στεγασμένο χώρο τεσσάρων χιλιάδων είκοσι εννέα τετραγωνικών μέτρων που πέραν του εκθεσιακού χώρου διαθέτει ένα πλήρες εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο, μεταφραστικούς κόμβους, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων καθώς και χώρο για συνεντεύξεις τύπου.

Η KAVALΑEXPO διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Καβάλα, την πόλη που αποτελεί το γεωγραφικό σημείο τομής μεταξύ της Ευρώπης και των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης ενώ παράλληλα είναι το κέντρο της οικονομικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή. Η KAVALΑEXPO πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Καρβάλης «Απόστολος Μαρδύρης» την τελευταία βδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου με βάση το εξής ωράριο λειτουργίας:

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου
ΑΠΟ 20.00 ΕΩΣ 22.30
Σάββατο – Κυριακή
22 – 23 Σεπτεμβρίου

ΑΠΟ 10.00 ΕΩΣ 22.30

Δευτέρα – Τετάρτη

24 – 26 Σεπτεμβρίου

ΑΠΟ 17.00 ΕΩΣ 22.30
Η είσοδος στην KAVALAEXPO είναι δωρεάν.

Πηγή: www.kavalanet.gr

eXTReMe Tracker