ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Αρκετά θέματα στη σημερινή συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Καβάλας

26 Ιανουαρίου, 2010

Συνεδριάζουν, σήμερα, Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010, στις 14.00 το μεσημέρι, τα μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου Καβάλας. Στην ημερήσια διάταξη έχουν συμπεριληφθεί τα εξής θέματα:
Θέμα 1ο: Ορισμός εκπροσώπου Νομαρχιακού Συμβουλίου Καβάλας με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση Επιτροπής του Π.Δ. 23/2000 «Χαρακτηρισμού χώρων των λουομένων ως πολυσύχναστων
Θέμα 2ο: Ορισμός εκπροσώπου Νομαρχιακού Συμβουλίου Καβάλας, με τον αναπληρωτή του, για τη συγκρότηση επιτροπής για την αξιολόγηση-χορήγηση και ανανέωση των αδειών εκμίσθωσης θαλάσσιων μέσων αναψυχής, στις περιοχές δικαιοδοσίας Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.
Θέμα 3ο: Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης Ν.Ε.Κ.Κ.ΚΑ. 2010.
Θέμα 4ο: Έγκριση τροποποίησης άρθρων Προγραμματικής Σύμβασης «ΕΓΝΑΤΙΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και εξουσιοδότηση υπογραφής αυτής».
Θέμα 5ο: Γνωμοδότηση για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) της ΔΕΥΑ, Δήμου Θάσου για το έργο: «Υδρομάστευση πηγής Προβά Βρύση-Σύνδεση με το υφιστάμενο δίκτυο και κατασκευή δεξαμενής», στην περιοχή του Δ.Δ. Ποταμιάς, Δήμου Θάσου.
Θέμα 6ο: Γνωμοδότηση για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων για το έργο: «Αποχέτευση ακαθάρτων και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Δ. Κεραμωτής», που προτείνεται από το Δήμο Κεραμωτής, Ν. Καβάλας.
Θέμα 7ο: Γνωμοδότηση για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου: «Εγκατάσταση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με τη χρήση φωτοβολταϊκών διατάξεων ισχύος 98 kWp ιδιοκτησίας της «RF ENERGY A.E.» σε εκτός σχεδίου περιοχή οικισμού Ερατεινού, του Δήμου Χρυσούπολης, Ν. Καβάλας.
Θέμα 8ο: Γνωμοδότηση για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου: «Εγκατάσταση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με τη χρήση φωτοβολταϊκών διατάξεων ισχύος 100 kWp ιδιοκτησίας της «ΦΑΕΘΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΟΕ» σε εκτός σχεδίου περιοχή του Δήμου Χρυσούπολης, Ν. Καβάλας.

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker