ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Απορρίφθηκε η αίτηση για τη μεταφορά της ημέρας πραγματοποίησης του παζαριού

29 Δεκεμβρίου, 2009

Δεν ενέκρινε τελικά το Νομαρχιακό Συμβούλιο Καβάλας, μετά τη χθεσινοβραδυνή του συνεδρίαση το αίτημα των 70 περίπου παραγωγών της λαϊκής αγοράς της πόλης της Καβάλας, για τη μεταφορά της ημέρας πραγματοποίησης του παζαριού, στις 2 Ιανουαρίου!
Συγκεκριμένα οι 70 παραγωγοί αιτήθηκαν την πραγματοποίηση της λαϊκής αγοράς την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου του 2009. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η γνωμοδότηση της Νομαρχιακής Επιτροπής ήταν αρνητική! Το σώμα του Νομαρχιακού Συμβουλίου υιοθέτησε την εισήγηση της Νομαρχιακής Επιτροπής, καθώς οι 700 περίπου μικροπωλητές της λαϊκής αγοράς ήταν αντίθετοι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο!

Από εκεί και πέρα αίσθηση προκάλεσε η παραίτηση του προέδρου και του αντιπροέδρου του φορέα για τον τουρισμό και τον πολιτισμό, ενώ την παραίτηση του κατέθεσε και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του φορέα, Γιώργος Γερομάρκος, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, ο φορέας δεν επιτελεί το έργο που θα έπρεπε!

Τέλος με ενδιαφέρον αντιμετωπίστηκε η πρόταση του νομαρχιακού συμβούλου της «Υπερνομαρχίας Πολιτών», Κώστα Παπακοσμά, σχετικά με την δημιουργία ενός εντύπου, που θα περιέχει με τα βιογραφικά των νομαρχών πέρασαν από το Ν. Καβάλας! Ο Νομάρχης Καβάλας, Θόδωρος Καλλιοντζής, δήλωσε ότι με τη βοήθεια του αντινομάρχη, Γιώργου Τσαλουχίδη και ενός ιστορικού-λαογράφου θα υλοποιήσουν την ιδέα του Κώστα Παπακοσμά!

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker