Ναυταθλητικό θερινό camp διοργανώνει φέτος ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας

5 Ιουλίου, 2010

Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας διοργανώνει από φέτος το καλοκαίρι πρότυπο Ναυταθλητικό θερινό camp, για παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού Σχολείου, ηλικίας άνω των 7 ετών.

Με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και παιδαγωγών και μέσα σε ασφαλείς εγκαταστάσεις, έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει και φέτος το καλοκαίρι ένα ιδιαίτερα πρότυπο πρόγραμμα απασχόλησης των μικρών μας φίλων, συνδυάζοντας άθληση αλλά και διασκέδαση.

Οι ώρες απασχόλησης των παιδιών είναι από τις 08:30 ως τις 14:00 και περιλαμβάνουν: κολύμβηση σε πισίνα και θάλασσα, πόλο, ιστιοπλοΐα και ώρες δημιουργικής έκφρασης, στην κλιματιζόμενη αίθουσα των εγκαταστάσεων μας.

Τα τμήματα θα λειτουργήσουν από πλευράς του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας με περιορισμένο αριθμό παιδιών, έχοντας στόχο την ασφαλή ψυχαγωγία των παιδιών μέσα από το παιχνίδι, την άθληση, την διασκέδαση και τη χαρά, που όλοι αναζητούν στις καλοκαιρινές διακοπές.

Να σημειωθεί παράλληλα το γεγονός ότι το κόστος ανά εβδομάδα είναι 55 ευρώ για ένα παιδί και 100 ευρώ για 2 αδέρφια.

Σημειώνεται επίσης ότι στην τιμή περιλαμβάνεται, πέρα από τη συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες, πρόγευμα και αναψυκτικά καθώς και η δωρεάν εγγραφή σε όλα τα τμήματα εκμάθησης του Ομίλου και η συνδρομή του Σεπτεμβρίου, για όσα παιδιά πάρουν μέρος. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 28 Ιουνίου.

Τέλος να αναφέρουμε ότι δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6944-501.645 και στο info@nokavalas.gr

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker