Μουσικός Γενάρης με “Showdown Trio”, “Supernatural” και “Bullets”

12 Ιανουαρίου, 2011

ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ CAFÉ BAR “JAZZ ‘N’ ROCK”

Αυτό το Σάββατο στο “Jazz ‘n’ Rock” εμφανίζεται το τοπικό classic rock σχήμα για να ακολουθήσουν δυο συγκροτήματα από την Θεσσαλονίκη, οι “Supernatural” στις 22 του μηνός και οι “Bullets” την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου

Το café bar “Jazz ‘n’ Rock” φαίνεται πως δεν υπόκειται στον κανόνα που θέλει… νεκρική ηρεμία μετά το πέρας των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και συνεχίζει τη δραστηριότητά του μέσα από τρεις συναυλίες, με την αρχή να γίνεται αυτό το Σάββατο 15 Ιανουαρίου με μια classic rock βραδιά από το “Showdown Trio”. Πρόκειται για ένα τοπικό σχήμα που αποτελείται από τους Πάνο Καραθανάση – μπάσο, Ευριπίδη Ταρασίδη – κιθάρα & τραγούδι και Λάζαρο Σιμιτσή – τύμπανα & τραγούδι και παρουσιάζει κυρίως επιτυχίες μεγάλων ροκ συγκροτημάτων της δεκαετίας του ’70.

Θα ακολουθήσει το Σάββατο 22 Ιανουαρίου μια ποπ – ροκ συναυλία από τους “Supernatural”, ένα πενταμελές γκρουπ από την Θεσσαλονίκη. Μέλη του είναι οι Θωμάς Κουτρούκης στα φωνητικά, Δημήτρης Γκουντονάς στην κιθάρα, Δημήτρης Τσακιρίδης στα πλήκτρα και τα δεύτερα φωνητικά, Χάρης Βελιβασάκης στο μπάσο και Γιώργος Μιχαηλίδης στα τύμπανα, οι οποίοι κάνουν το δικό τους ταξίδι στον… υπερφυσικό κόσμο της ροκ μουσικής!

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου το “Jazz ‘n’ Rock” θα φιλοξενήσει ένα rockabilly live με τους”Bullets”. Οι Θεσσαλονικείς έχουν γράψει ιστορία στο χώρο της υπόγειας μουσικής σκηνής της συμπρωτεύουσας καθώς ξεκίνησαν να παίζουν το 1988. Έχουν στο ενεργητικό τους τρεις δισκογραφικές δουλειές, το 7ιντσο “Fuzzbitten” του 2003, το “Their Hottest Tunes 1997 – 2005” του 2005 και το “Final Race” του 2007 που όλα κυκλοφορούν από την “On Stage Records”. Ηγέτης της μπάντας είναι ο κιθαρίστας και τραγουδιστής Shockin’ Steve, τον οποίο πλαισιώνουν οι “Bullet Cost στα τύμπανα και Wrongman στο μπάσο.

Και οι τρεις προαναφερόμενες συναυλίες θα αρχίσουν στις 10 το βράδυ.

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker