ΜΟΥΣΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ» Έξι συναυλίες μέσα σε δυο εβδομάδες για το «Κουνουπίδι» της Νέας Περάμου

20 Δεκεμβρίου, 2012

Η αρχή γίνεται αύριο στις 10.30 το βράδυ με το ελληνόφωνο ποπ ροκ σχήμα “Drugstore Men”, για να ακολουθήσουν ακόμη πέντε τοπικά συγκροτήματα ποικίλου μουσικού ύφους.

Μουσικά Χριστούγεννα για το «σπίτι του καφέ και της μπύρας» ή διαφορετικά «Κουνουπίδι» the house of coffee & beer της Νέας Περάμου (οδός Νίκης 95, τηλ. 25940 21794), με συνολικά έξι συναυλίες να πραγματοποιούνται εκεί σε διάστημα δυο εβδομάδων και την αρχή να γίνεται αύριο Παρασκευή στις 10.30 το βράδυ με το ελληνόφωνο ποπ ροκ σχήμα “Drugstore Men” των Δημοσθένη Μπόδου (μπάσο & φωνή), Μάνου Σκαραμαγκά (πλήκτρα), Βασίλη Γκάντζιου (τύμπανα), Θανάση Καλαϊτζή (κιθάρα & φωνή) και Βαρβάρας Τσοχαταρίδου (κιθάρα & φωνή). Το καβαλιώτικο συγκρότημα, το ξεκίνημα του οποίου τοποθετείται στο μακρινό 1994, παρουσιάζει μια σειρά από δικά του τραγούδια αλλά και διασκευές κυρίως ονομάτων όπως οι “Idols”, “Olympians”, “Poll”, “2002 GR” κ.α.

Θα ακολουθήσουν ακόμη πέντε τοπικά συγκροτήματα ποικίλου μουσικού ύφους στο διάστημα που θα ακολουθήσει μέχρι και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, με το επίσης ποπ ροκ γκρουπ “Rockάδικα”, να παίρνει την σκυτάλη από τους “Drugstore Men” και να εμφανίζεται στο «Κουνουπίδι» την παραμονή των Χριστουγέννων, Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στις 10.30 το βράδυ. Δυο μέρες μετά (Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων), πάντοτε στις 10.30 το βράδυ, στο «Κουνουπίδι» θα παίξει το ρεμπέτικο δίδυμο των Κώστα Λιούμπα (φωνή – μπουζούκι) και Βασίλη Γαλαζούλα (ακορντεόν), για να ακολουθήσει το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα το funky pop συγκρότημα “Groove Therapy”. Το πέρασμα από το 2012 στο 2013 φέρνει στο «Κουνουπίδι» την τραγουδίστρια Χρύσα Παπαδοπούλου και τον οργανίστα Χρήστο Σαγόνα, να επιδίδονται σε «Έντεχνες Περιπλανήσεις», με την συναυλία τους να ξεκινά στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα και την έλευση του νέου έτους, ενώ το τοπικό ελληνόφωνο ροκ σχήμα “Ρίζα 4” θα δώσει συναυλία εκεί την βραδιά της Παρασκευής 4 Ιανουαρίου.

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker