Μια συναυλία seventies rock και όχι μόνον από τους “Fake Reality”

16 Μαρτίου, 2011

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 9.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ CAFÉ BAR “JAZZ ‘N’ ROCK”

Το πενταμελές σχήμα που εδρεύει στη Χρυσούπολη, συνδυάζει επιρροές από τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 ως και σήμερα, καθώς επίσης και τα προσωπικά ακούσματα του κάθε μέλους, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν και ελληνόφωνο ροκ

Μια από τις πιο κεφάτες μουσικές παρέες της περιοχής περνούν αυτό το Σάββατο 19 Μαρτίου από το café bar “Jazz ‘n’ Rock”. Ο λόγος για τους “Fake Reality” που αποτελούνται από τους Χαρά Δάφνα στα φωνητικά, Αντώνη Αργυρίου στις κιθάρες, Περικλή Γεωργίου στα πλήκτρα, Σάββα Παναγιωτίδη στο μπάσο και Κώστα Γκιόλο στα τύμπανα. Τα παιδιά, που στις συναυλίες τους παρουσιάζουν την πιο κεφάτη πλευρά του rock ‘n’ roll βρίσκονται αυτή την εποχή στο στάδιο της ηχογράφησης του πρώτου full-length demo τους, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα. Έτσι εκτός από τις συνήθεις διασκευές θα παρουσιάσουν και κάποια δικά τους τραγούδια.

Οι “Fake Reality” δημιουργήθηκαν το 2003 από τους Σάββα Παναγιωτίδη (μπάσο) και Κώστα Γκιάλο (τύμπανα). Τη θέση του τραγουδιστή ανέλαβε ο Τάσος Γεωργουλάς και του κιθαρίστα ο Παναγιώτης Βλαντής και μ’ αυτό το line-up έκαναν πολλές εμφανίσεις σε festivals και μαγαζιά σε διάφορες πόλεις της Μακεδονίας και Θράκης. Το 2008 η μπάντα αποφάσισε να προσθέσει γυναικεία φωνητικά, τα οποία ανέλαβε η Αναστασία Καρακασίδου. Το 2010 έγιναν ριζικές αλλαγές στη σύνθεση και το ύφος της μπάντας. Το ύφος αυτό συνδυάζει επιρροές από τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 ως και σήμερα, καθώς επίσης και τα προσωπικά ακούσματα του κάθε μέλους.

Η σαββατιάτικη συναυλία των “Fake Reality” θα αρχίσει στις 9.30 το βράδυ. Τέλος, η επόμενη συναυλία που θα φιλοξενήσει το “Jazz ‘n’ Rock” θα είναι εκείνη του punk συγκροτήματος «Ολέθριο Ρήγμα», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 10 το βράδυ.

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker