Μια συναυλία από το νεοσύστατο funk ‘n’ jazz trio “Stay Black”

28 Νοεμβρίου, 2012

Πρόκειται για την «παρθενική» εμφάνιση της μπάντας που αποτελείται από τους Μιχάλη Πρεπόνη (φωνή, σαξόφωνο, ηλεκτρικό πιάνο), Σταύρο Σκαρλάτο (ηλεκτρικό μπάσο) και Νίκο Τσιλιγκούδη (τύμπανα)

Ένα νέο σχήμα μπαίνει στο χάρτη της τοπικής μουσικής σκηνής με την «παρθενική» εμφάνιση του να σημειώνεται αυτή την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ στο soul food café bar “Va Bene”. Ο λόγος για το νεοσύστατο funk ‘n’ jazz trio “Stay Black”, μιας μπάντας που αποτελείται από τους Μιχάλη Πρεπόνη στο τραγούδι, το σαξόφωνο και το ηλεκτρικό πιάνο, Σταύρο Σκαρλάτο στο ηλεκτρικό μπάσο και Νίκο Τσιλιγκούδη στα τύμπανα.

Νέα μπάντα, παλιοί γνώριμοι του καβαλιώτικου κοινού οι τρεις μουσικοί που το αποτελούν με τον Μιχάλη Πρεπόνη, να έχει εμφανιστεί σε διάφορους χώρους της πόλης κυρίως ως μέλος του καβαλιώτικου συγκροτήματος “Jazz Del Mondo”, συνεργάτης του balkan rock group «ΕΚΜΕΚ», αλλά και στο πλαίσιο των επισκέψεων στην Καβάλα του εξαιρετικού “Hammond Organ Trio” των Oleg Chaly, Ηλία Ζάικου και Νίκου Βαργιαμίδη. Ο μπασίστας Σταύρος Σκαρλάτος, συστήθηκε στους Καβαλιώτες ακροατές μέσα από την συμμετοχή του στο blues ‘n’ rock quartet “Black Snake Moan”, ενώ εκείνος για τον οποίο οι συστάσεις μάλλον είναι περιττές είναι ο ντράμερ Νίκος Τσιλιγκούδης, ο οποίος έχει συμμετάσχει δίχως υπερβολή σε δεκάδες τοπικά σχήματα είτε ως σταθερό μέλος, είτε ως session μουσικός! Οι τρεις τους, παίζοντας τραγούδια άλλων, αλλά και κάποια κομμάτια του Μιχάλη Πρεπόνη, θα περπατήσουν στα μονοπάτια της funk, δίχως να λείπουν τα περάσματα από τους δρόμους της jazz μουσικής, στο πλαίσιο ενός το λιγότερο αξιοσημείωτου πειράματος!

Αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδος στην μεθαυριανή συναυλία είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να απευθυνθείτε στους υπευθύνους του “Va Bene” (οδός Εθνάρχου Μακαρίου 20, τη. 6948 555704).

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker