Μια μουσικοχορευτική παράσταση από το «Grupo Flamenco Cadenas»

27 Ιανουαρίου, 2011

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Το «Grupo Flamenco Cadenas» επιστρέφει έπειτα από πρόσκληση του Συλλόγου Φίλων Διατήρησης Παλαιών Αντικειμένων Καβάλας, για μια βραδιά αφιερωμένη στο ανδαλουσιανό φλαμένγκο, που θα φιλοξενηθεί στην γκαλερί αντικών της Ντιάνας Τσουκαλά.

Το «Grupo Flamenco Cadenas» επιστρέφει στην γκαλερί αντικών της Ντιάνας Τσουκαλά, (συμβολή των οδών Ομονοίας και Φιλώτα, 2ος όροφος) για ακόμη μια παράσταση αφιερωμένη στο ανδαλουσιανό φλαμένγκο, αυτό το Σάββατο 29 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ. Την παράσταση θα παρουσιάσει μια εξαμελής μουσικοχορευτική ομάδα αποτελούμενη από τους χορευτές Ανδρέα Ασπρομάλλη, Νιόβη Μπένου, Αργυρώ Τσούπου και Φλώρα Τσουκαλά και τον κιθαρίστα Κώστα Τσουμάνη, ενώ θα τραγουδίσει η Γιώτα Ηρωίδου.

Οι έξι καλλιτέχνες έρχονται στην Καβάλα έπειτα από πρόσκληση του Συλλόγου Φίλων Διατήρησης Παλαιών Αντικειμένων Καβάλας, για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 2 ωρών το οποίο περιλαμβάνει χορευτικά, μουσικά σόλο και ντουέτα, αλλά και ομαδικές χορογραφίες. Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη του διοργανωτή συλλόγου τηλεφωνώντας στα 2510 834000 και 6944 272244.

To “who is who” του
«Grupo Flamenco Cadenas»

Η ομάδα «Grupo Flamenco Cadenas» δημιουργήθηκε το 2006 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Η αγάπη για το φλαμένγκο και η ανάγκη για καλλιτεχνική έκφραση ένωσε χορευτές και μουσικούς με στόχο την προώθηση της ιδιαίτερης αυτής κουλτούρας για τα ελληνικά καλλιτεχνικά δρώμενα. Μέχρι τώρα έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές, θέατρα και φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, όπως επίσης έχει συνεργαστεί και συμμετάσχει σε πολιτιστικές εκδηλώσεις διαφόρων άλλων πόλεων της χώρας όπως η Καβάλα, η Δράμα, η Βέροια και η Αθήνα. Η ομάδα αποτελείται κατά κύριο λόγο από δέκα άτομα (τέσσερις χορευτές και έξι μουσικούς), έχοντας πάντα την ευελιξία της προσαρμογής, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε παράστασης. Επιπλέον, συνεργάζεται με τραγουδιστές, μουσικούς και χορευτές της Ισπανίας σημαντικούς νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες από το χώρο του φλαμένγκο.

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker