Μια κατάθεση ψυχής μέσα από τα μάτια ενός προσκυνητή στο «Περιβόλι της Παναγίας» και στους ευλογημένους «Αγίους Τόπους» των Ιεροσολύμων….

26 Ιουλίου, 2011

Ο φακός της φωτογραφικής μηχανής ίσως δεν μπορεί να αποδώσει τα συναισθήματα μπροστά στις Ιερές Εικόνες, όμως μπορεί να προσφέρει, μέσα από τα φωτογραφικά αντίγραφα των Αγίων Εικόνων (μερικά και στο πραγματικό τους μέγεθος), συγκίνηση σε όσους δεν είχαν τη χαρά και την ευλογία να προσκυνήσουν από κοντά τους θησαυρούς της Ορθοδόξου πίστεως μας και σε αυτούς που επιθυμούν να ξαναθυμηθούν…..
Η έκθεση αυτής της φωτογραφικής αποτύπωσης, του Ιωάννη Σταματιάδη, των Αγίων Εικόνων, δεν αποσκοπεί σε κανένα οικονομικό όφελος.
Μόνος και απώτερος σκοπός της έκθεσης είναι να αντιληφθούν, κυρίως αυτοί που δεν κατάφεραν ακόμη να επισκεφτούν τους ιστορικούς και θρησκευτικούς θησαυρούς του Αγίου Όρους και των Ιεροσολύμων, την αξία που θα είχε έστω κι ένα τους ταξίδι στους ευλογημένους αυτούς τόπους.

Εάν θέλετε να γνωρίσετε αυτά τα φωτογραφικά αντίγραφα των Αγίων Εικόνων, μπορείτε να επισκεφτείτε τις αποθήκες Λιμεναρίων από τις 8 Αυγούστου, (ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης ώρα 8 μ.μ.), έως και τις 20 Αυγούστου 2011.

Πηγή: www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker