Με τη συμμετοχή του ΟΛΚ πραγματοποιήθηκε το 3ο Διεθνές Συνέδριο Λιμένων Κρουαζιέρας Μαύρης Θάλασσας

28 Σεπτεμβρίου, 2012

Η ΟΛΚ ΑΕ συμμετείχε στο 3ο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «Black Sea Cruise 2012» που έλαβε χώρα στην Οδησσό στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2012.

Με τη συμμετοχή του ΟΛΚ πραγματοποιήθηκε το 3ο Διεθνές Συνέδριο Λιμένων Κρουαζιέρας Μαύρης Θάλασσας

Διοργανωτές του συνεδρίου ήταν το λιμάνι της Οδησσού, η Ένωση Λιμένων Μαύρης Θάλασσας (BASPA) και ο Σύνδεσμος Λιμένων Κρουαζιέρας Μεσογείου (MedCruise), ενεργό μέλος του οποίου αποτελεί το λιμάνι της Καβάλας εδώ και δύο χρόνια.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η ΟΛΚ ΑΕ είχε τη δυνατότητα ενημέρωσης των εταιρειών κρουαζιέρας σχετικά με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών (μεταφορά των κρουαζιερόπλοιων σε νέα καταλληλότερη θέση, παροχή υπηρεσιών ασφάλειας, κλπ) και να παρουσιάσει τους δυνητικούς προορισμούς στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας. Μεταξύ των εταιρειών με τις οποίες συναντήθηκε η ΟΛΚ ΑΕ περιλαμβάνονται οι εταιρείες Carnival Cruise Lines (νούμερο 1 παγκοσμίως) και TUI Cruises.

Η περαιτέρω ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας αποτελεί ευκαιρία για αύξηση των προσεγγίσεων στο λιμάνι της Καβάλας, καθώς αυτό βρίσκεται επάνω στη συγκεκριμένη διαδρομή. Για το λόγο αυτό, η ΟΛΚ ΑΕ παρακολουθεί τις σχετικές εξελίξεις και φροντίζει με κάθε ευκαιρία να ενημερώνει τις εταιρείες κρουαζιέρας τόσο για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του λιμένα όσο και τις περιοχές που μπορούν να επισκεφθούν οι πελάτες τους.

Πηγή: kavalawebnews.gr

eXTReMe Tracker