Με επιτυχία έγινε η 1η Ιστιοπλοϊκή κατασκήνωση του Ν. Ο. Καβάλας

19 Ιουλίου, 2010

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε camping της περιοχής Σκάλα Σωτήρος της Θάσου η 1η ιστιοπλοϊκή κατασκήνωση του Ν. Ο. Καβάλας, με την συμμετοχή των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας των Laser του Ομίλου.

Οι επτά αθλητές που συμμετείχαν γύρισαν ενθουσιασμένοι από την εμπειρία που έζησαν, που ήταν ένας συνδυασμός πολύωρων προπονήσεων στη θάλασσα και στη στεριά και σύντομων διακοπών. Στο πανέμορφο περιβάλλον του camping, που παρέχει συνθήκες οργανωμένης διαβίωσης σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, οι νεαροί ιστιοπλόοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν ξένοιαστες ώρες, πραγματοποιώντας την προετοιμασία τους για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις. Δύο από αυτούς, η Δανάη Γιαννακούδη και ο Μπάμπης Μαραντίδης θα συμμετάσχουν στο προσεχές Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser 4.7 που θα διεξαχθεί στην Hourtin στη Δ. Γαλλία από 24 μέχρι 31 Ιουλίου. Όλη ο ομάδα των Laser εξάλλου θα πάρει μέρος στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες που διοργανώνονται το Σαββατοκύριακο 17 -18 Ιουλίου στην Αλεξανδρούπολη, από τον εκεί ιστιοπλοϊκό Όμιλο.

Στο ιστιοπλοϊκό κάμπιγκ συμμετείχαν οι Δανάη Γιαννακούδη, Μυτακίδης Κων/νος, Μπάμπης Μαραντίδης, Πέτρος Αθανασιάδης, Χάϊδω Χαμαλίδου, Ερμής Χωρινόπουλος και Ζωή Κασσάπη. Συνοδός της αποστολής ήταν ο Κων. Κεραμιδάς και οι προπονήσεις αλλά και τα θεωρητικά μαθήματα στη στεριά έγιναν από τον προπονητή της ομάδας Laser του ΝΟΚ Δημ. Παχούμα. Παρόλο που οι συνθήκες του ανέμου δεν ήταν οι αναμενόμενες, συμπληρώθηκαν πολλές ώρες ουσιαστικής προετοιμασίας, ενώ οι αθλητές αισθάνθηκαν, ακόμη περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οτι αποτελούν μια ομάδα.

Πηγή: www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker