Μαύρη κωμωδία έρωτα και απιστίας με κάτι «Χήραι Τεθλιμμέναι»

29 Νοεμβρίου, 2012

Η παράσταση γίνεται με την στήριξη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καβάλας και τα έσοδα της θα διατεθούν για τους σκοπούς του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καβάλας

Πρεμιέρα σήμερα στις 9 το βράδυ στο Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, για την μαύρη κωμωδία με τίτλο «www.χήραι@τεθλιμμέναι.τζιάR» την οποία ανεβάζει η θεατρική ομάδα «Ενσάρκωση» έχοντας την στήριξη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καβάλας. Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία με κεντρικά πρόσωπα τέσσερις μακαρίτες οι οποίοι πάνε στον άλλο κόσμο έπειτα από ένα τροχαίο δυστύχημα και αντιστοίχως τέσσερις χήρες που παραμένουν εν ζωή ως… τεθλιμμένες! Νεκροί και ζωντανές κινούνται εκ του παραλλήλου στην παράσταση, η οποία είναι μια αλυσίδα σπαρταριστών καταστάσεων έρωτα και απιστίας, με φινάλε έκπληξη… κι όποιον πάρει ο χάρος!

Στο πλαίσιο της μαύρης κωμωδίας εμφανίζονται οι ερασιτέχνες ηθοποιοί Πίστη Αναστασιάδου, Νίκος Βαιόπουλος, Νατάσσα Βαχλιώτη, Θεοδώρα Γιαλαμίδου, Χριστίνα Γιαλαμίδου, Χρυσόστομος Γρηγοριάδης, Φωτεινή Γώγου, Ιορδάνης Καλαϊτζίδης, Αντώνης Κάτανας, Αναστασία Κεραμιδά, Θεοχάρης Κουτσός, Κορίνα Λαβατσιώτου, Αναστάσιος Λαμπαδαρίδης, Έλενα Λαμπρίδου, Νικόλ Μάρκου, Ελένη Μιμίδου, Χρήστος Μπακλατζής, Κυριάκος Μπέης, Αντώνης Παλικάρης, Εύα Πασχάλη, Τούλα Ρακιτζή, Αρίστη Σταματοπούλου, Πόπη Στασινού, Αναστασία Χαϊδαρίδου, Λία Χαραλαμπίδου και Νάντια Χαραλαμπίδου, τους οποίους στηρίζουν ως συντελεστές η Μαρία Ρακιτζή (Alpha Media) που ανέλαβε τα εξωτερικά γυρίσματα για το βίντεο που προβάλλεται στη διάρκεια της παράστασης, οι Βασίλης Αναστασιάδης και Ευθύμης Κυριακίδης (Art sound and light) που είναι υπεύθυνοι για τα φώτα και τον ήχο της παράστασης, καθώς και ο Χρόνης Δομβρίδης που επιμελήθηκε την σκηνογραφία. Επίσης, συμμετέχει η Σχολή Κομμωτικής Τέχνης ΕΠΑ.Σ. Καβάλας.

Η παράσταση θα ανεβαίνει στο Διοικητήριο καθημερινά ως και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου με την τιμή του εισιτηρίου να είναι 5 ευρώ. Ιδιαιτέρως αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως τα έσοδα της θα διατεθούν για τους σκοπούς του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καβάλας.

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker