Λειτουργούν 1η Αυγούστου τα λουτρά Ελευθερών

22 Ιουλίου, 2010

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καβάλας και η Αναπτυξιακή Εταιρία της Νομαρχίας Καβάλας ανακοινώνουν και επίσημα την λειτουργία των Λουτρών των Ελευθερών από την 1η Αυγούστου. Τα Λουτρά των Ελευθερών βρίσκονται σε απόσταση 70 χιλιομέτρων από την Καβάλα και 56 χιλιομέτρων από την Ελευθερούπολη, στο ρέμα Μαρμαρά, κοντά στις ακτές του Στρυμονικού Κόλπου.

Τα νερά των λουτρών είναι αλκαλικά σε θερμοκρασία 41 βαθμών Κελσίου, ενώ οι θεραπευτικές ιδιότητες των λουτρών αναφέρονται σε χρόνιους και οξείς ρευματισμούς, αρθριτικά, δερματοπάθειες, όπως επίσης και γυναικολογικές παθήσεις.
Τα Λουτρά θα λειτουργήσουν περίπου 2 μήνες, το δε εποχιακό προσωπικό που θα εργαστεί εκεί θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις και θα απαντά στα τηλέφωνα για κρατήσεις από το τέλος Ιουλίου.

Το προσωπικό βέβαια θα βρίσκεται νωρίτερα στο χώρο των Λουτρών για την καθαριότητα και την ετοιμασία της Μονάδας. Προσωπικό επίσης θα δέχεται στις 30 και 31 Ιουλίου και τις κρατήσεις των ενδιαφερομένων στο τηλέφωνο της υποδοχής 25940-51487 .
Η καθυστέρηση στην έναρξη της λειτουργίας των Λουτρών οφείλεται σε διάφορα διοικητικά θέματα, εκ των οποίων κάποια έχουν ξεπεραστεί ενώ κάποια άλλα δεν έχουν οριστικά τελειώσει.
Οι τιμές που θα υπάρξουν είναι οι ίδιες με τις περσινές και τις προπερσινές, ενώ θα υπάρχει πάντα κατά την διάρκεια των λούσεων γιατρός και υπάλληλος νοσηλευτικής φροντίδας».

Πηγή: www.proininews.gr

eXTReMe Tracker