Λασπόλουτρα Κρηνίδων Καταγράφεται η ικανοποίηση του κόσμου για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

29 Αυγούστου, 2011

Η φετινή καλοκαιρινή περίοδος για τα λασπόλουτρα Κρηνίδων κρίθηκε αρκετές φορές από στελέχη του Δήμου Καβάλας, ως μεταβατική, για τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν τους επόμενους μήνες. Παρ’ όλα αυτά ο Πρόεδρος της “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”, Στέλιος Σχοινάκης, μιλώντας στον «Κ.Τ.», χαρακτηρίζει θετική τη φετινή χρονιά, αν και η περίοδος των επισκέψεων στα λασπόλουτρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αναφερόμενος στην επισκεψιμότητα τόνισε ότι υπάρχει μία αυξητική πορεία από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο, αν και σε σύγκριση με την περυσινή χρονιά καταγράφεται (μέχρι στιγμής) μία πτώση της τάξεως του 15%. «Που θεωρείτε ότι οφείλεται αυτή η πτώση;», ρωτήσαμε τον Πρόεδρο της “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”. «Κυρίως στη διαφοροποίηση των ασφαλιστικών ταμείων και ιδιαίτερα του ΙΚΑ, ως προς τις παροχές προς τους ασφαλισμένους. Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος σε σύγκριση με πέρυσι οι θεραπείες που δικαιολογούσε του ΙΚΑ έχουν μειωθεί σε 12 από 20. Όπως καταλαβαίνετε αυτό το στοιχείο δικαιολογεί απόλυτα την πτώση του 15%, ποσοστό που μπορεί να αυξομειωθεί μέχρι το τέλος της περιόδου. Εύχομαι ο καιρός να είναι καλός για να παρατείνουμε την περίοδο λειτουργίας των λασπόλουτρων», δήλωσε.

Από εκεί και πέρα μέσα από ένα ερωτηματολόγιο που συμπληρώνουν οι επισκέπτες των λασπόλουτρων η “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ” έχει τη δυνατότητα να καταγράφει τις απόψεις των πελατών. Το στοιχείο που αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο τον Στέλιο Σχοινάκη είναι η ικανοποίηση που εκφράζουν οι επισκέπτες για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. «Είναι καταγεγραμμένη μία μεγάλη ικανοποίηση του κόσμου για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές που κάναμε έγιναν αποδεκτές. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα», τόνισε.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”, έθιξε και το θέμα του προσωπικού, που κατά την άποψη του παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των λασπόλουτρων και ιδιαίτερα στο επίπεδο της παροχής των υπηρεσιών. «Φέτος, χρησιμοποιήσαμε δύο “φουρνιές” εργαζομένων. Όπως καταλαβαίνετε αυτό σημαίνει ότι έπρεπε αυτοί οι άνθρωποι να εκπαιδευτούν πριν προσφέρουν την εργασία τους. Σκοπός μας είναι να προσλάβουμε μόνιμο προσωπικό στα λασπόλουτρα, αλλά αυτό δεν είναι στο δικό μας χέρι, αλλά εξαρτάται από το αρμόδιο υπουργείο. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους επισκέπτες των λασπόλουτρων, καθώς θα πρόκειται για προσωπικό κατάλληλα εκπαιδευμένο», τόνισε ο Στέλιος Σχοινάκης.

Πηγή:www.k-tipos.gr
eXTReMe Tracker