ΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Πάσχα στη Χαλκιδική με τη Θρακική Εστία

31 Μαρτίου, 2010

Εκδρομή στη Χαλκιδική θα κάνουν τα μέλη της Θρακικής Εστίας Καβάλας τις ημέρες του Πάσχα, από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα, στο ξενοδοχείο Simantro Beach (Α’ κατηγορίας). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δ.Σ. του συλλόγου. Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:
1η μέρα, Μεγάλη Παρασκευή

2 Απριλίου 2010

Αναχώρηση από το Δημοτικό κήπο στις 8 το πρωί. Κατά τη διαδρομή θα σταματήσουμε σε κάποιο χωριό για να παρακολουθήσουμε την Αποκαθήλωση. Φαγητό μεσημέρι και βράδυ στο ξενοδοχείο μας. Τα εγκώμια και την περιφορά του Επιταφίου θα τα παρακολουθήσουμε στη Νέα Φώκαια. Διανυκτέρευση.
2η μέρα, Μεγάλο Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Μετά το πρωινό με το λεωφορείο μας θα επισκεφθούμε το σπήλαιο των Πετραλώνων. Θα φάμε κάπου καθ’ οδόν και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση ώστε το βράδυ να παρακολουθήσουμε την τελετή της Ανάστασης στη Νέα Φωκαία. Επιστρέφοντας θα μας περιμένει η ζεστή μαγειρίτσα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.
3η μέρα, Κυριακή του Πάσχα 4 Απριλίου 2010

Το πρωινό της Κυριακής του Πάσχα θα το πάρουμε στο χώρο γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου. Τα αρνιά θα ψήνονται και θα προσφέρεται ούζο με μεζέδες. Θα ακολουθήσει το εορταστικό γεύμα στο εστιατόριο με παραδοσιακό κοκορέτσι και αρνί, ζωντανή δημοτική μουσική και χορευτικό συγκρότημα.
4η μέρα, Δευτέρα Διακαινησίμου 5 Απριλίου 2010

Μετά το πρωινό, προετοιμασία για την αναχώρηση. Στάση στον Τίμιο Πρόδρομο για φαγητό εξ’ ιδίων και στην Ασπροβάλτα για καφέ. Άφιξη στην Καβάλα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τιμή συμμετοχής 245 ευρώ το άτομο σε δίκλινο και 260 ευρώ σε μονόκλινο.

Πηγή : http://www.k-tipos.gr/

eXTReMe Tracker