Θεατρικός μονόλογος «Η νύχτα μόλις πριν από τα δάση» με τον Πάνο Κατσώλη

8 Φεβρουαρίου, 2011

ΑΠΟ ΤΙΣ 18 ΩΣ ΤΙΣ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ «Η ΑΛΙΚΗ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΓΟΡΙ»

Ο νεαρός ηθοποιός επιστρέφει στην Καβάλα συμμετέχοντας στην παιδική παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας «Μαλαματένιο Μήλο – Παραμύθια στο Ασανσέρ» και αφιερώνει τον ελεύθερό του χρόνο στο θέατρο και το έργο του συγγραφέα Bernard – Marie Koltes

Στην επιστροφή του στην αγαπημένη του Καβάλα, ο ηθοποιός Πάνος Κατσώλης, μάλλον δεν μπορούσε να περιοριστεί στη συμμετοχή του στην παιδική παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας «Μαλαματένιο Μήλο – Παραμύθια στο Ασανσέρ». Αντιθέτως, αποφάσισε να περάσει ξανά από τον πολυχώρο «Η Αλίκη έχει λάθος αγόρι» για να ανεβάσει τον μονόλογο με τίτλο «Η νύχτα μόλις πριν από τα δάση» που στηρίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του συγγραφέα Bernard – Marie Koltes. Στην «Αλίκη…» θα γίνουν συνολικά έξι παραστάσεις από την Παρασκευή 18 ως το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 18, το Σάββατο 19, την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, η παράσταση θα αρχίσει γύρω στα μεσάνυχτα, ενώ τη Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, η ώρα έναρξης θα είναι 9.15 το βράδυ.

Μιλώντας ο νεαρός ηθοποιός εξήγησε πως πρόκειται για έναν μονόλογο διάρκειας περίπου μιας ώρας, στο πλαίσιο του οποίου υποδύεται έναν περιθωριακό τύπο που απευθύνεται σε κάποιον ζητώντας του ένα δωμάτιο για να περάσει τη νύχτα και σύντομα αρχίζει ένα είδος εξομολόγησης. Για το ανέβασμα της παράστασης που στηρίζει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας ο Πάνος Κατσώλης έχει τη βοήθεια του ιδιοκτήτη του πολυχώρου Λευτέρη Χατζηνικολάου και της Ελεάνας Τσίχλη (θυμίζουμε πως είναι βοηθός σκηνοθέτη στη μεγάλη χειμερινή παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. «Ο Γλάρος» του Αντόν Τσέχοφ).

Θυμίζουμε πως ο Πάνος Κατσώλης, ήταν το «Δρακούδι» της ομώνυμης παιδικής παράστασης που είχε ανεβάσει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. το 2008, όταν είχε παρουσιάσει επίσης στην «Αλίκη…» την παράσταση «Ο Ντάνυ και η γαλάζια βαθιά θάλασσα» παρέα με την ηθοποιό Βίκυ Χατζοπούλου, Θα ‘λεγε λοιπόν κανείς πως μια ωραία ιστορία επαναλαμβάνεται..!

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker