Θέσεις εποχικού προσωπικού (ΑΣΕΠ)

31 Μαΐου, 2010

Στην παρούσα σελίδα δημοσιεύονται όλες οι προσλήψεις εποχικού προσωπικού στο δημόσιο τομέα, που γίνονται σύμφωνα με το άρθρο 21 του ν. 2190/94 και υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ (περίπου 40.000 ετησίως).

Συνήθως αφορούν εργασία έως 8 μήνες, ενώ η επιλογή γίνεται με βάση τα ειδικά προσόντα των υποψηφίων (τίτλοι σπουδών, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κ.λπ.) και με διάφορα άλλα κριτήρια, μεταξύ αυτών και κοινωνικά (εντοπιότητα, προϋπηρεσία, ανεργία, πολυτεκνία, κ.λπ.).

Η υποβολή των δικαιολογητικών γίνεται εντός δέκα ημερών στον αντίστοιχο φορέα, ο οποίος έχει και την ευθύνη της διαδικασίας επιλογής, σύμφωνα με όσα ορίζει το παραπάνω άρθρο. Ενστάσεις αποστέλλονται στο ΑΣΕΠ και εξετάζονται από αυτό.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά στον αντίστοιχο φορέα, ο οποίος οφείλει να δημοσιεύσει σχετική πρόσκληση σε δύο τοπικές ή πανελλαδικές εφημερίδες. Οι θέσεις δημοσιεύονται στην Proslipsis αμέσως μόλις εγκριθούν από το ΑΣΕΠ και αρκετά πριν οι φορείς εκδώσουν προσκλήσεις.

* Δείτε τα σχετικά έντυπα του ΑΣΕΠ.

Πηγή:  www.asep.gr

eXTReMe Tracker