Ευχαριστίες στη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ για την υποδοχή κρουαζιερόπλοιου

19 Ιουλίου, 2012

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η ευχαριστήρια επιστολή που έστειλε προς τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρηση ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Στέλιο Σχοινάκη η διευθύντρια προορισμών της εταιρείας RSSC του κρουαζιερόπλοιου Saven Seas Cruises κ. Σίνθια Παβάν.
Στη επιστολή εκφράζει τις ευχαριστίες της εταιρείας για τη φιλοξενία και την υποδοχή των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου ενώ τονίζει την ιδιαίτερα καλή συνεργασία που υπάρχει. Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής είναι το ακόλουθο:
«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη φιλοξενία σας προς τους επισκέπτες προσφέροντας παραδοσιακά γλυκά, έντυπο υλικό κι άλλες υπηρεσίες. Ιδιαίτερα σας ευχαριστώ για το mini bus που διαθέσατε για το πλήρωμα του πλοίου. Όπως γνωρίζετε το σκληρά εργαζόμενο πλήρωμα έχει πολύ περιορισμένο ελεύθερο χρόνο και το mini bus που μας διαθέσατε προκειμένου το πλήρωμα να επισκεφθεί τις πανέμορφες ακτές σας εκτιμήθηκε ιδιαίτερα.
Εκτιμούμε επίσης τη βοήθειά σας και την υποστήριξή σας που συνέβαλαν στην επιτυχία των δυο αφίξεων στην Καβάλα την καλοκαιρινή περίοδο. Η Καβάλα εργάζεται πολύ σκληρά για να φιλοξενήσει κρουαζιερόπλοια και ειλικρινά ευχαριστούμε γι΄ αυτό. Ευχαριστώ πολύ και μέχρι την επόμενη συνάντηση».
Πηγή: Ιστοσελίδα Εβδόμη
eXTReMe Tracker